Pris med Mercury F150 & standardudstyr

DKK 359.900
Mærke Askeladden
Årgang Ny
Produktionsland Norge
CE godkendt antal personer c7
Længde (meter): 6,10
Bredde 2,25
Vægt 950 ( uden motor)
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 200
Brændstofkapacitet 140
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Kan fremvises i Danmark
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Standardudstyr
Priser ekstraudstyr
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Askeladden sætter igen nye standarder for hastighed kombineret med sund praktisk anvendelsesmuligheder i denne C61 Center Console. Den kombinerer futuristisk design med overlegen ydelse og funktionalitet i form af det nye styrepultdesign med top vejr beskyttelse. Overalt hvor man kigger hen er der tænkt på ergonomi og der er kun brugt de lækreste og mest moderne materialer bådbrandhen kan tilbyde. Den har et kæmpe cockpit med 7 sæder, solsengsløsning og plads til et stort bord til social hygge.

Agterdæk løsningen er det bedste fra “storebror” C75, med nem passage fra cockpittet til den store badeplatform agter, og med ekstremt meget plads indvendig bådens mål taget i betragtning. Forlængerdækket giver let adgang for dårligt gående og hunde uden at skulle kravle over rælingen. Agterbænken med vippe ryglæn er dejlig fleksibel, og under den kan en kaleche skjules i den store “opbevaringsgarage”.

C61 har banebrydende skrog design, kombineret med et skarp fordæk. Det giver et hastighedpotentiale på hele 45 knob – men stadig blød sejlads i hård sø.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd