Pris

DKK 369.000
Mærke Beneteau
Årgang 2014
Produktionsland Frankrig
Længde (meter): 7,23
Bredde 2,84
Vægt 1.785
Motor Benzin
Motorfabrikant Yamaha 150 4T
HK 150
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 200
Garanti Gældende Dansk Lovgivning
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Står klar i showroomet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

 

Danmarks bedst udstyret Beneteau Antares 7.80 solgt af RISBJERG fra ny, og ligeledes de seneste sæsoner passet og opbevaret af os.

Båden er som skabt til sejlads i Danmark, og den er indrettet med en lys og lækker salon med pantry med vask og trykvand. Salonen byder på en hyggelig siddegruppe der kan laves om til ekstra opredning, hvis man ønsker dette, så der er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen.

Til den aktive fisker der gerne vil have plads i cockpittet er det muligt at fjerne denne rundsiddegruppe under fisketuren. Båden er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i forbrugstest måle sig med indenbords diesel med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

På taget af båden er der monteret rustfri tagralring, for evt. montering af lys, vandsportudstyr, yderlige fiskestangholdere mv.

Båden er utrolig godt udstyret: Side Power Bowthruster, Webasto diesel oliefyr- med udtag i kabinen samt agter, Elektrisk ankerspil, Bennet trimflaps med indikator, Lowrance HDS7 kortplotter/ ekkolod, Simrad AP24 autopilot, Lowrance Sonic hub til musik, VHF,220 landstrøm, 220v udtag, 12v udtag, fiskestangholdere, ekstra kopholdere rustfrit ranker, rustfri propel, Antrasitgrå agterkalehce, tæppesæt agterdæk, tæppesæt i salon, soveindsats til agterdæk, soveindsats til kahyt mv.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd