Pris

DKK 369.900
Mærke Beneteau
Årgang 2016
Længde (meter): 7,23
Bredde 2,84
Vægt 1.785
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury 150 HK 3,0L.
HK 150
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 200 l
Byttebåd mulig Nej
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Står klar i showroomet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Beneteau Antares 7.80 solgt af RISBJERG fra ny, og ligeledes vinterobevaret og serviceret af os. Har altid kun sejlet i ferskvand på Silkeborg Søerne.

Båden er som skabt til sejlads i Danmark, og indrettet med en lys og lækker salon med pantry med vask og trykvand. Salonen byder på en hyggelig siddegruppe der kan laves om til ekstra opredning, hvis man ønsker dette, så der er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 under kalechen agter.

Til den aktive fisker der gerne vil have mere plads på agterdækket, er der muligt at fjerne rundsiddegruppen. Båden er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-taks påhængsmotor, og kan i test måle sig med indenbords diesel med fast skrue aksel.

En yderst stabil sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Båden er godt udstyret og der kan bl.a nævens: Antrasitgrå agterkalehce, El-varme til landstrøm, Fusion radio, Mercury Digitalt multi instrument, Lowrance kortplotter/ ekkolod, køleskab, tæppesæt, soveindsats til salon, soveindsats til agterdæk, toilet med holding tank mv.

 


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd