Pris

DKK 495.000
Mærke Beneteau
Årgang 2017
Længde (meter): 8,23
Bredde 2,79
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK 150
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 280
Garanti Gældende Dansk Lovgivning
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På vej ind
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Pæn og meget velholdt Antares 8 fra Beneteau med 150 HK Mercury.

Antares 8 er som skabt til sejlads i Danmark, og den er indrettet med en lys og lækker salon med pantry med blus vask og trykvand. Salonen byder på en hyggelig siddegruppe, hvor ryglænet kan skubbes, så man kan sidde fremadrettet under sejlads ved siden af skipper.

Siddegruppen kan også laves om til ekstra opredning, hvis man ønsker dette, så der er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen. Til den aktive fisker der gerne vil have plads i cockpittet er det muligt at fjerne denne rundsiddegruppe under fisketuren.

Båden er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i forbrugstest måle sig med indenbords diesel med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Båden er godt udstyret og der kan bl.a nævens: Bowpropel, Fuld antrasitgrå agterkalehce, El-varme, landstrøm 220v, toilet m holdingtank, tæppesæt, soveindsats til salon, rundsiddegruppe agterdæk, køleskab, gasblus, Lowrance kortplotter/ ekkolod, 2 badeplatforme, mv

Nypris ca. 635.000 Kr.

BÅDEN ER PÅ VEJ IND, RING FOR BESIGTIGELSE.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd