Pris inkl. 150 hk Mercury EFI

Pack Nordic: swim platforms, exterior cushions, Marine toilet m/ holdingtank, ekstra vinduesvisker, skydebar tagluge med gardin, vandsystem med cockpitbruser og vask, gardinpakke.
Elektronikpakke: Lowrance Elite 7'' med sensor.
Rundsiddegruppe på agterdæk med solhynde, træbord i cockpit, 220 V installation, gas kogeapparat, 42L køleskab, sovefunktion i salon, prerig Mercury inkl. montering. Normalpris kr. 450.522,-Spar kr. 30.622,-

DKK 419.900
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer C8/D8
Længde (meter): 7,50
Bredde 2,53
Vægt 1700 ( uden motor )
Dybdegang (min/max): 0,50
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 175
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 170
Garanti Ja
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Står klar i showroomet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Nyheden Beneteau Antares 7 er videreudviklet ud fra sin forgænger Beneteau Antares 6.80. Skroget er et helt nyt udviklet skrog med forbedret ydeevne og sejlegenskaber. Der er fundet plads til både et aflukket toiletrum med keramisk toilet samt det eftertragtede kogeblus ved pantry i salonen. Antares 7  skaber mulighed for sejlads i alt slags vejr, med plads til hele familien. Båden er som skabt til sejlads i Danmark og den er indrettet med en lys og lækker salon.

Salonen har en siddegruppe med mulighed for konvertering af ryglæn afhængig af, om man vil sidde fremadrettet ligesom skipper under sejlads eller vende modsat. Siddegruppen kan ligeledes laves om til ekstra opredning, så der alt i alt er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen.

Båden er utroligt støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i test måle sig med indenbords diesel med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Perfekt trailerbåd!


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd