Kampagnepris m/ Mercury F150. Kun 1 stk.

Udstyr: Nordicpakke: træbord i cockpit, 2 kopholdere, hynder til cockpit, cockpit bruser, 42L køleskab, gardinpakke, Marine toilet med holdingtank, oplukkelige sidevinduer i toilet og kahyt, skydebar tagluge i salon, ekstra vinduesvisker.
Elektronikpakke: Lowrance Elite 7" med transduser.
Rundsiddegruppe i cockpit med solhynde, badeplatforme, 220 V, gas kogeapparat, sengepakke til salon, prereg Mercury med montering. Normalpris DKK 496.957,- Spar 47.957,-

DKK 449.000
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer C9/D9
Længde (meter): 8,23
Bredde 2,79
Vægt 1.985 ( Uden motor)
Dybdegang (min/max): 0,60/ 0,80
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 200
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 280
Garanti Ja
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Står klar i showroomet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Antares 8 er som skabt til sejlads i Danmark, og den er indrettet med en lys og lækker salon med pantry med blus vask og trykvand. Salonen byder på en hyggelig siddegruppe, hvor ryglænet kan skubbes, så man kan sidde fremadrettet under sejlads ved siden af skipper.

Siddegruppen kan også laves om til ekstra opredning, hvis man ønsker dette, så der er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen.

Til den aktive fisker der gerne vil have plads i cockpittet er det muligt at fjerne denne rundsiddegruppe under fisketuren. Båden er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i forbrugstest måle sig med indenbords diesel med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.


Michael Floor Michael Floor mf@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd