Pris m/ 2 x 435 hk Volvo IPS600 og std. udstyr

DKK 5.423.900
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer B12/C12
Længde (meter): 15,78
Bredde 4,38
Vægt 13.640
Motor Diesel
Motorfabrikant Volvo Penta
HK Maks
Antal kahytter 2/3
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Prisliste
Specifikationer
Brochure
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Gran Turismo 50 er nyeste skud på stammen i Beneteau`s anerkendte GT serie. Selvfølgelig med det velkendte Air-Step skrog og udstyret med 2 driftssikre Volvo Penta diesler med IPS styring som er med til at gøre havnemanøvre til en leg.

Båden er indrettet med et stort lækkert og lyst cockpitområde med rundsidegruppe på agterdækket. Indendørs fortsætter siddegruppen i bb side. Hvorfor man får et kæmpe åbent cockpit i sammenspil med agterdækket når dørene er slået op. Hardtoppen af glasfiber kan elektrisk skydes frem og tilbage og giver masser af luft og lys til førerpladsen og i selve salonen.

Under dæk fås båden med en eller to kahyts version. Afhængigt af behov. Hvor du enten kan vælge siddegruppe eller ekstra kahyt med køjesengserragement over hinanden. Dertil rummer den 2 badeværelser med separat bruseniche og stort veludstyret pantry. Samt stor Owners cabin under nedgang og ellers to langsgående køjer i stævnen.

Der kan også optionelt bestilles en hydraulisk badeplatform til båden, og garage til gummibåd eller vandscooter er standard.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd, som med Risbjergs aftersales service er det perfekte valg for de sejlere, som kun vil det bedste.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd