Pris m/ 2 x 435 hk Volvo IPS600 (2station)

DKK 5.625.000
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
Længde (meter): 15,78
Bredde 4,38
Vægt 13.935
Motor Diesel
Motorfabrikant Volvo Penta
HK 870
Antal toiletter 2 toiletter
Brændstofkapacitet 1.300
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Prisliste
Specifikationer
Brochure
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Gran Turismo 50 Fly er sammen med søsteren GT 50 nyeste skud på stammen i Beneteau`s anerkendte GT serie. Selvfølgelig med det velkendte Air-Step skrog og udstyret med 2 driftssikre Volvo Penta diesel motorer med IPS styring, som gør havnemanøvren til en leg.

Båden er indrettet med et stort lækkert og lyst cockpitområde med rundsidegruppe på agterdækket. Indendørs fortsætter siddegruppen i bagbord side. Hermed man får et kæmpe åbent cockpit i samspil med agterdækket, når dørene er slået op. Stor flybridge med rundsiddegruppe, styrestand og solplads bagved vindspejl.

Under dæk fås båden i enten 2- eller 3-kahytsversion, afhængig af behov. Man kan altså enten vælge en siddegruppe eller ekstra kahyt med køjesenge i midterskibet. Dertil rummer den 2 badeværelser med separat bruseniche og stort veludstyret pantry. Stor owners cabin under nedgang og lækker og lys forkahyt i stævnen, ligeledes med to gode sovepladser.

Der kan som option bestilles en hydraulisk badeplatform til båden, og garage til gummibåd eller vandscooter er standard.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd, som med Risbjergs aftersales service er det perfekte valg for de sejlere, som kun vil det bedste.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd