Pris m/ Yanmar 80 HK diesel

med standardudstyr ab værft

DKK 4.249.900
Pris m/ Yanmar 110 HK diesel

med standardudstyr ab værft

DKK 4.259.900
Pris m/ dock & go

med standardudstyr ab værft

DKK 4.539.900
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer A10/B11/C16
Længde (meter): 17,78
Bredde 4,97
Vægt 18.780
Dybdegang (min/max): 2,40
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
HK 80 / 110 hk
Brændstofkapacitet 415
Garanti Gældende dansk lovgivning
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Sense 57 er en fantastisk smuk båd fra verdens største sejlbådsproducent, som igen sætter standarden for både i denne klasse. Beneteau’s omhyggelige udvikling af nye både sikrer dig perfekte sejlegenskaber som tåler sammenligning med alle konkurrenter. Indretningen af båden er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede ALPI-marinefiner som ikke arbejder i fugt, men kan formes i lækre bløde buer, som giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau som holder evigt!

Båden er designet og bygget med et fantastisk sammenhæng mellem cockpittet og salonen runder dæk, som giver nem adgang imellem disse to afdelinger. Cockpittet rummer lækre liggeområder og en nem adgang via agter platformen. Kahytterne ligger fremme i båden som er med til at gøre at støj fra pumper og elektronik er minimal.

Båden har en smuk slank profil set fra siden, og båden er ekstrem komfortabel og afbalanceret, og krænger mindre end alle konkurrenter med et fantastisk fartpotentiale.

Bådens store lyse salon tilbyder havudsigt overalt, og den er kun 3 trin op til cockpittet. Overalt hvor man kigger hen er detaljer og finish i top, og der kan vælges mellem Alpi frugttræ “eller” Matt valnød’ som skaber en luksuriøs og varm atmosfære.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd