Pris fra

Leveret i USA inkl. DK moms

DKK 16.995.900
Mærke Sea Ray
Årgang Ny
Søsat første gang Ny
Produktionsland USA
Længde (meter): 19,84
Bredde 5,23
Vægt 36.514
Dybdegang (min/max): 1,55
Motor Diesel
Motorfabrikant Catepiller eller MAN
HK maks 2400
Antal kahytter 4
Antal toiletter 3 toiletter
Brændstofkapacitet 3.899
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd
Utrolig smuk rummelig Yacht fra amerikanske Sea Ray til dem som vil have den helt ægte mærkevare. Sea Ray er USA´s ubestridt største og mest anerkendte sportsbådmærke. De var de første til at producere både i glasfiber, og har siden været i føretrøjen, hvad angår kvalitet, innovation og ikke mindst sejlegenskaber!
Denne Yacht er resultatet af Sea Ray´s mangeårige erfaring indenfor bådbyggeri, og kræver en personlig præsentation af din Sea Ray ekspert.
Denne nye serie Yachts bryder hidtil kendte kvalitetsnormer, og bliver bygget på et helt nyt værft, udelukkende med erfarne dedikerede medarbejdere kun til det som Sea Ray selv kalder: L-CLASS!
Hun har masser af standardudstyr udover det sædvanlige i form af el-ankerspil, aircon/varme, teak i cockpit/platform, Raymarine 9″ kortplotter, radar og Cummins maskiner med Joystickstyring.
Alt i alt den perfekte sportbåd, til dem som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, som sammen med Risbjerg´s aftersales service giver 100% tryghed for en god sejloplevelse!

Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd