Askeladden C76 Cruiser m/250 HK Mercury!

DKK 649.000

Askeladden C76 Cruiser m/250 HK Mercury!

Pris
DKK 649.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2018
Søsat første gang
2018
Produktionsland
Europa
Længde
7,65 m
Bredde
2,55 m
Vægt
1.600 ( Uden Motor) kg
Dybdegang (min/max)
0,60
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury 250
HK
250
Timetal
193
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230
Garanti
Privathandel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Askeladden C76 Cruiser er en fantastisk daycruiser i et råt og elegant design i kombination med eminente sejlegenskaber. Skroget har en dyb V-bund, som er speciel konstrueret til høj fart og ekstremt gode sejlegenskaber. Cockpittet er lækkert og udført i et eksklusive materialer. Hele 7 personer kan sidde i den store rundsiddegruppe, samtidig med at man har den dobbelte siddebænk agter mod badeplatformen.

Den høje kaleche kan gemmes helt væk, når den ikke er i brug, mens den samtidig er nem at slå op. Forkahyt med to gode sovepladser og toilet m/vask. Askeladden C76 er til dig som vil have en skandinavisk båd, som alle de andre ikke har, og en weekendcruiser i bedste stil og kvalitet.

Båden her er rigtig godt udstyret og der kan bl.a nævnes:

Askeladden Toplinepakke, Camper kalehce, havnekalehce, Zip-Wake autotrim system, Garmin 7410 XSV kortplotter/ekkolod, Garmin autopilot, Garmin VHF, Bowthruster Side-Power, Fusion anlæg m/4 højtalere, Dobbelt batteri installation m/lader, køleskab i cockpit, Gas kogeblus, trykvand og bruser v. badeplatform, aftagelig vandskistang mv.

( Båden sælges for kunde)

Billedegalleri

Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg