Askeladden C76 Cruiser

DKK 549.000

Askeladden C76 Cruiser

Pris
DKK 549.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2018
Søsat første gang
2018
Produktionsland
Europa
Længde
7,65 m
Bredde
2,55 m
Vægt
1.600 ( Uden Motor) kg
Dybdegang (min/max)
0,60
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury 250
HK
250
Timetal
193
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230
Garanti
Privathandel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Askeladden C76 Cruiser

Askeladden C76 Cruiser m/250 HK Mercury

Askeladden C76 Cruiser er en fantastisk daycruiser i et råt og elegant design i kombination med eminente sejlegenskaber. Skroget har en dyb V-bund, som er speciel konstrueret til høj fart og ekstremt gode sejlegenskaber. Cockpittet er lækkert og udført i et eksklusive materialer. Hele 7 personer kan sidde i den store rundsiddegruppe, samtidig med at man har den dobbelte siddebænk agter mod badeplatformen.

Den høje kaleche kan gemmes helt væk, når den ikke er i brug, mens den samtidig er nem at slå op. Forkahyt med to gode sovepladser og toilet m/vask. Askeladden C76 er til dig som vil have en skandinavisk båd, som alle de andre ikke har, og en weekendcruiser i bedste stil og kvalitet.

Båden her er rigtig godt udstyret og der kan bl.a nævnes:

Askeladden Toplinepakke, Camper kalehce, havnekalehce, Zip-Wake autotrim system, Garmin 7410 XSV kortplotter/ekkolod, Garmin autopilot, Garmin VHF, Bowthruster Side-Power, Fusion anlæg m/4 højtalere, Dobbelt batteri installation m/lader, køleskab i cockpit, Gas kogeblus, trykvand og bruser v. badeplatform, aftagelig vandskistang mv.

( Båden sælges for kunde)

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.