Askeladden C76 Cruiser

DKK 575.000

Askeladden C76 Cruiser

Askeladden C76 Cruiser
Askeladden C76 Cruiser m/300 HK Mercury
DKK 575.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2022
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Europa
Længde
7,65 m
Bredde
2,55 m
Vægt
1.600 (unden motor) kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
300
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Askeladden C76 Cruiser m/300 HK Mercury

Askeladden C76 Cruiser er en fantastisk daycruiser i et råt og elegant design i kombination med eminente sejlegenskaber. Skroget har en dyb V-bund, som er speciel konstrueret til høj fart og ekstremt gode sejlegenskaber. Cockpittet er lækkert og udført i et eksklusive materialer. Hele 7 personer kan sidde i den store rundsiddegruppe, samtidig med at man har den dobbelte siddebænk agter mod badeplatformen.

Den høje kaleche kan gemmes helt væk, når den ikke er i brug, mens den samtidig er nem at slå op. Forkahyt med to gode sovepladser og toilet m/vask. Askeladden C76 er til dig som vil have en skandinavisk båd, som alle de andre ikke har, og en weekendcruiser i bedste stil og kvalitet.

Veludstyret og moderne båd

Toplinepakke, tæpper i kahyt, Vandskitræk, bovropel og ikke mindst den eminente Mercury Verado 300 HK motor. Det er desuden værd at bemærke, at båden er monteret med den seneste generation af Flexiteak.
Båden er bundmalet i sort farve og der er monteret Garmin 7” GPSMAP med ekkolodsmodul. Båden har været serviceret og vedligeholdt hos os hver vinter siden den blev solgt.
Den flotte Askeladden C76 sælges for vores kunde og kan ses i vores udstilling.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.