Beneteau Oceanis 40.1

DKK 2.195.000

Beneteau Oceanis 40.1

Beneteau Oceanis 40.1
med stort set alt i udstyr
DKK 2.195.000

Mærke
Beneteau
Årgang
2021
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
12,87 m
Bredde
4,18 m
Vægt
7985 kg
Dybdegang (min/max)
2,17
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
45 hk
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
195
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Oceanis 40.1

Beneteau Oceanis 40.1

Vi kan nu tilbyde en sjælden mulighed for at købe en stort set ny og topudrustet Beneteau Oceanis 40.1 til en uhørt skarp pris. Faktisk er besparelsen i forhold til en ny båd med samme udstyr på lige under 1 mio. kr.

Båden er en Oceanis fra 2021 med stort set alt i udstyr. Det er værd at bemærke, at det er en First Line model med højere mast, bovspryd med anker, Code-0 samt klassisk storsejl med gennemgående sejlpinde og Lazy Jack. Der følger således både Storsejl, selvslående fok inkl. hardware, Code-0 og rullegenoa med til båden.

Denne Beneteau Oceanis 40.1 har tre kahytter og to toiletter med separat bad ombord. Derfor er sejlbåden den ideelle turbåd for større familier eller par, som ønsker at sejle sammen. Om læ er der monteret masser af ekstraudstyr. Her er bl.a. wi-fi, landstrøm og ladere ved alle sovepladser. Til brug i havne og ved opankring har båden en gummibåd med elmotor. Elmotoren sidder på et ekstra motorbeslag på søgelænderet, mens batteriet kan lades i en af cockpittets kistebænke under sejlads.

Under sejlads er båden topudstyret med alt fra Garmin. F.eks. en stor 12″ GPSMAP med den særlige DST 810 triducer inkl. både live og front vü. Ved kortbordet er monteret en GPSMAP 923, som kører sammen med cockpittets plotter via NMEA-netværket. Ved kortbordet er desuden monteret en Garmin VHF med AIS.

Optimal styreplads

Ved styrepladserne er der monteret det særlige scanstrut-cover til plotteren. Det garanterer, at plotteren altid sidder beskyttet, men omvendt også kan ses fra begge styrpladser. Ved styrepladsen er desuden display til den gensænkelige bovpropel, Garmins Reactor 40 autopilot og de to GMI vindinstrumenter.

Cockpittet er udstyret med både sprayhood, bimini og fuldt cockpittelt – alt i cadet-grey – ligesom der medfølger de originale cockpithynder. I cockpittet og på badeplatformen har båden teakdæk, som er blevet olieret ved vinteropbevaring.

I cockpittet er der endvidere monteret el-spil fra Harken til det store spil til fald på ruffet samt de to skødespil i borde. I det store cockpitbord ligger bådens redningsflåde, ligesom der er alt andet nødudstyr i form af raketter, kniv, redningskrans, nødstige etc. ombord.

Alt i alt har du nu en sjælden mulighed for at købe en eftertragtet og topudstyret Beneteau Oceanis til en uhørt lav pris. Båden er sejlklar og kan leveres i vandet fra september 2023.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.