Beneteau Swift Trawler 35

DKK 3.058.000

Beneteau Swift Trawler 35

Pris m/ 425 HK Cummins og std. udstyr
DKK 3.058.000

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
11,29 m
Bredde
3,96 m
Vægt
8.252 kg
Dybdegang (min/max)
1,17
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Cummins QSB6.7I
HK
425
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
800
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Swift Trawler 35 er seneste skud på stammen i den populære Swift Trawler-serie fra verdens største lystbådværft Beneteau. Båden henvender sig til den voksne sejler, som ønsker en stor lys salon, høj sejlkomfort og faciliteter og plads, som et flydende sommerhus. Der er god komfort ombord, og båden er konstrueret til at sejle stabilt og sikkert med en 425 HK Cummins dieselmotor under alle forhold.

Swift Trawler 35 er yderst komfortabel inde som ude. Med et stort Walkaround dæk i styrrebrod side er hun nem og sikker at færdes på, både under sejlads og i havn. Bemærk med direkte ind/ udgang fra dækket og til styrestand. Stort overdækket agterdæk med foldbar hæk, som er med til at give en masse plads.

Indendørs i salonen byder båden på rundsiddegruppe, styrestand og overfor et veludstyret pantry. Under dæk Owners cabin i stævnen og et aflukket toiletrum og gæstekahyt med køjesengs arrangementet i bagbord side. Flybridge rummer styrestand i styrbord og siddegruppe med bord i bagbord. Agter finder du plads til gummibåden.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd, hvad enten man vil sejle langsomt eller lange stræk med fart på.

Billedegalleri