Cooper 800

DKK 650.000

Cooper 800

Cooper 800
m/110 HK Yanmar indenbords dieselmotor. Prisen inkluderer desuden åben hæk med hynde, integreret køleskab, solseng i cockpit, alle kalecher og bimini, ægte teak over alt i båden, læderrat, Fusion anlæg, luksushynder og bovpropel.
DKK 650.000

Mærke
Cooper
Årgang
2022
Søsat første gang
2022
Produktionsland
Holland
Længde
8,30 m
Bredde
2,35 m
Vægt
1.850 kg
Dybdegang (min/max)
0,55
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
110
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Cooper 800

Cooper 800 er Cooper yachts første og bedst sælgende model i den nye designlinje. Den har dannet grundlag for de følgende Cooper Yachts-modeller med de enkle, stilfulde skroglinjer og det moderne, komfortable interiør. Cooper tenderbåden inkluderer en sammenklappelig sprayhood og en bimini, som kan foldes sammen under agterdækket. Både dæk og cockpit er selvfølgelig som standard teak.
Den Cooper er udstyret med den kraftfulde men stadig lydsvage 110 HK Yanmar motor som giver båden en topfart omkring 20 knob og mulighed for at trække vandski.
Cooper 800 er udstyret med et specialdesignet dashboard og styrmandens sæde kan indstilles. Samtidig indbyder de lækre hynder og cockpittets indretning til at invitere familie og venner med på vandet. Endelig har bådens kahyt masser af stuveplads og endda et søtoilet, så det er muligt at lukke af ud til cockpittet. Det er ikke uden grund, at Cooper yacht hurtigt fik succes med sin Cooper  på det hollanske marked. Den Cooper er en tenderbåd som skiller sig ud som ualmindeligt stilfuld og veldesignet.
Som en ny mulighed har Cooper yacht netop gjort det muligt at eftermontere elmotor på båden, så det bliver en hybrid der både kan sejle på ren el og med almindelig dieselmotor. På den måde bliver det nu muligt både at sejle lydløst på el og fuld kraft på diesel i den samme båd.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.