Excedo M160

DKK 79.000

Excedo M160

Excedo M160
m/ Yamaha 80 hk, 4 takt.
Motor er nyrenoveret: tandrem skiftet, mm.
Tilbehør: vandskistang, nyserviceret trailer 1300 kg.

DKK 79.000

Mærke
Diverse
Årgang
2006
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Argentina
Længde
4,9 m
Bredde
1,96 m
Vægt
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Yamaha
HK
80
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Ingen toiletrum
Brændstofkapacitet
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Ja
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Excedo M160

Excedo M160

Vi sælger denne pæne og velholdte Excedo M160 for kunde. Den er udstyret med en Yamaha 80 hk, 4 takts-motor, som er nyrenoveret (udskiftet tandrem osv.). Båden er manøvredygtig og dens v-formede skrog skærer sig gennem bølgerne og giver dig mulighed for fart og spænding på vandet. Der medfølger en vandskistang til det aktive fritidsliv med familie og venner. Der medfølger desuden en nyserviceret trailer, 1300 kg, så du nemt kan transportere båden til og fra vandet.

Bådens indretning

Excedo M160 er i glasfiber, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig og nem at vedligeholde. Komfort er et nøgleord, når det gælder bådens design. Hele dækket er i samme plan, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt på båden. Bag den buede forrude er båden indrettet med fire behagelige, polstrede sæder, der vender ryg mod ryg. De forreste sæder vender mod stævnen og de bagerste mod agter. På agterstavnen er der ligeledes to sæder og i stævnen er der tre sæder. Der er nem adgang til stævnen via lugen i midten af forruden. Under sæderne er der plads til opbevaring.
Motorbåden er udstyret med en bimini-top, som gør det muligt at slappe af og nyde livet i skyggen.

Denne båd er ideel til det aktive fritidsliv med fart og spænding på vandet og til hyggelige, afslappende dagsture med familie og venner.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.