Flipper 650

DKK 399.000

Flipper 650

Flipper 650
m/ Mercury F150 hk XL og mange ekstra udstyr som; Full kalecher, Teak i cockpit og bådplatform, Køleskuffe, Cockpitbord, Toilet med toilettank, komplet gardinsæt i kabine, kortplotter med ekkolod Simrad GO12 XSE og motor vision, autopilot og Flaps med "Tabs up" system.


Farve
Skrog: Hvid
Teak : Brun
Hynder : Beige

DKK 399.000 ekskl. trailer

Mærke
Flipper
Årgang
2019
Søsat første gang
2019
Produktionsland
Finland
Længde
6,74 m
Bredde
2,46 m
Vægt
1.050 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
133
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
145L
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Flipper 650 DC

Vi sælger nu denne eftertragtede Flipper 650 fra 2019 med den bundsolide Mercury F150 HK. Motoren ar kun gået 133 timer. Flipper 650 DC er den perfekte daycruiser til udflugter med familie eller venner. Selvom Flipper 650 DC er en hurtig og moderne båd, klarer den sig stadig godt i selv hådere vejr takket være det godt skrogdesign som er designet til nordiske forhold.

Cockpitområdet byder på mange siddepladser og adskillige stuverum. Dette optimerer pladsen og letter bevægelsen om bord. Passagersædet og dets konvertible ryglæn giver dig mulighed for at samles om bordet til hyggelige stunder. Derudover giver det ekstra bænksæde mulighed for solbadning eller ekstra sovepladser.

I bådens kabine er der en briks med 2 sovepladser og et søtoilet med holdingtank.

Bådens udstyr

Der er komplet gardinsæt i kabine, håndvask med trykvand i cockpit, flagstang og fuld, høj kaleche med gode muligheder for at lyne sider af, så den også kan fungere som bimini. Båden har desuden træfarvet flexi teak i både cockpit og på badeplatformen ligesom der er en køleskuffe i cockpittet, hvor der også er et stort cockpitbord med gode kopholdere.

Båden er udstyret med en Simrad GO12 XSE kortplotter med ekkolod og motorinformationer, trim flaps og ikke mindst en autopilot til de lange ture. Bådens Variant 2000 kg trailer kan tilkøbes for merpris,

Den flotte Flipper 650 DC står klar i vores showroom.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.