Four Winns H4 OB

DKK 830.363

Four Winns H4 OB

Four Winns H4
med Mercury 200XL FourStroke DTS
DKK 830.363

Mærke
Four Winns
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
7,3 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1905 kg
Dybdegang (min/max)
0,89
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
200
Timetal
Ny
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
197 l.
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Specifikationer
Four Winns H4 motorbåd

H4 fra Four Winns er en klassisk Four Winns båd med stort fokus på alle detaljer. H4 er samtidig en del af det traditionelle bowrider modelprogram fra Four Winns, hvor det klassiske og det nyskabende går hånd i hånd. Eksempelvis har Four Winns arbejdet meget med skrogets form i de nye modeller, så stævnen er blevet stejlere og båden har samtidig fået et bedre greb i vandet. På trods af sine 24′ kan båden stadig trailes takket være bredden på 2,54 cm.

Udenbordsversionen fås med motorstørrelser fra 200 HK – 300 HK, så båden leveres udelukkende med Mercurys overlegne DTS system.

Four Winns understreger deres høje kvalitetsniveau og førerposition på markedet ved at tilbyde livstidsgaranti på skroget, 5 års garanti mod osmose. Kombineret med Mercurys 5 års fabriksgaranti på motoren leverer Four Winns et produkt på allerøverste hylde.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.