Hanse 315

DKK 419.000

Hanse 315

Hanse 315
med alt i udstyr:
Yanmar 21 HK dieselmotor, alle sejl inkl. rulle gennaker og lazy bag, kortplotter, autopilot, vindinstrument og meget mere.

DKK 419.000

Mærke
Diverse
Årgang
2007
Søsat første gang
2008
Produktionsland
Tyskland
Længde
9,62 m m
Bredde
3,35 m m
Vægt
4,700 Kg kg
Dybdegang (min/max)
1.75
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
21
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
Åbent toiletrum
Brændstofkapacitet
100 L
Garanti
Brugtbådsgaranti i følge købeloven
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i vandet i DK

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Hanse 315

Vi har netop fået denne veludstyrede og efterspurgte Hanse 315 ind. Båden har lyseblåt fribord og fuld sejlgarderobe med storsejl, rullefok og rullegennaker samt den pålidelige Yanmar 21 hk dieselmotor.

Hanse 315 er perfekt indrettet til den lille familie eller parret som mest sejler alene. Båden er trods sin størrelse rummelig men samtidig ikke større end at den er let at manøvrere. Samtidig er indretningen hyggelig og gennemført om læ.

Båden er fuldt udstyret med alt til turen som udover sejlgarderoben inkl. lazy bag inkluderer: Vindinstrumenter, autopilot, sprayhood (2022), VHF, ekkolod, landstrøm, teakdæk, cockpittelt, cockpitbord og meget mere.

Den velholdte Hanse 315 er blevet opbevaret på land, fået motorservice og ny bundmaling hvert eneste år.

Båden monteret med mange udstyr og funktion.

Sejl/Rigging – Denne Hanse 315 er udstyret med et hovedsejl med sejlpinde fra Nordh Sail, som sikrer optimal sejlads. Den har en Lazy Jack og en rullegenua fra Lundh Sails, samt en gennaker fra Nordh Sail. Gennakeren kan let håndteres takket være en GX10-rulle (installeret i 2021), hvilket gør det enkelt at udnytte vinden fra alle retninger.

Navigation – Navigationen er i topklasse med et Raymarine E80 chartplotter, GPS, og et Simrad Combi system, der inkluderer log og ekkolod. Vindinstrumentet fra Raymarine ST 60+ og autopiloten fra samme mærke sikrer præcis navigation og nem styring. Derudover er der en VHF-radio og nye vindgivere til Raymarine ST60+ (installeret i 2021) for pålidelig kommunikation og vindmåling.

Dæk/Cockpit: Cockpittet er veludstyret med en ankerspil, anker med kæde og line samt et ekstra anker. Sprayhooden er ny fra 2022 og giver god beskyttelse mod vejret. Der er også en cockpittent, et cockpitbord, og en badestige samt en integreret badeplatform. Båden har et teakdæk, der giver både skønhed og skridsikkerhed. Den har også en mastestol, fire Lewmar-vinsjer og tre vinsjhåndtag. Desuden er der landstrøm og solpaneler for at sikre tilstrækkelig strømforsyning ombord.

Under Dæk: Indvendigt er der god ståhøjde i salonen på cirka 1,88 meter. Køkkenet er veludstyret med et gaskomfur med ovn og en køleboks med kompressor. Der er trykvand (varmt/koldt) og forbrugerbatterier med batterioplader samt 230V stik. Båden har også en radio med CD-afspiller, bruser, toilet, vask og varme. Der er to kabiner med plads til fire køjer, og ekstra støttemadrasser i kabinerne sikrer en god nattesøvn.

Andre funktioner: Båden er også udstyret med fortøjninger, fendere, brandslukker, vinterovertræk og seks stykker støtteben fra Tyresö. Under vandlinjen er båden epoxybehandlet med fem lag i 2020, hvilket sikrer en lang levetid og modstandsdygtighed mod osmose.

Denne Hanse 315 fra 2007 er en komplet pakke for enhver sejler, der søger en veludstyret, komfortabel og pålidelig båd til både kortere og længere sejlads.

Båden kan ses i vandet hos vores kunde.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.