Linjett 30

DKK 39.500

Linjett 30

Linjett 30
med Yanmar diesel
DKK 39.500

Mærke
Diverse
Årgang
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Sverige
Længde
8,95 m
Bredde
3,0 m
Vægt
3500 kg
Dybdegang (min/max)
1,6 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
8
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Linjett 32 profil

Linjett 30

Linjett 30 er produceret på Sveriges ældste bådværft, der stadig bygger kvalitetsbåde i dag. Værftets stolthed er Linjett-serien, som har været en stor succes. Linjett 30 er en sejlbåd, der er bygget i flest eksemplarer. Sejlbåden er kendetegnet ved godt håndværk i alle detaljer og en smuk finish. Den er utrolig velsejlende og komfortabel selv i barskt vejr.

Rummelig indretning i høj kvalitet

Sejlbåden er oprindeligt bygget til både familieture og kapsejlads. Cockpittet er rummeligt og har bænke med opbevaring. Der er god plads til at bevæge sig rundt, og det er nemt at styre sejlbåden med rorpinden. Bådens fine teakdetaljer kan ses overalt i cockpittet og på resten af sejlbåden. Agter har du adgang til vandet via den teakbeklædte svømmeplatform og rustfri stige.

Om læ er båden ligeledes indrettet med interiør i massiv teak, som skaber en varm og hyggelig atmosfære. Der er en dejlig, lys og luftig salon, hvor sofaerne kan omdannes til sovepladser. I forbindelse med salonen er et pantry med to kogeblus, en ovn, dobbelt vask, plads til opbevaring og god belysning. Når du sidder ved navigationsbordet har du plads til søkort og skuffer til opbevaring.
Bevæger du dig mod stævnen er sejlbåden udstyret med et toilet og garderobe. I stævnen finder du en kabine med dobbeltkøje.

Linjett 30 er ideel til hyggelige sejladser med overnatning sammen med familie og venner.

Kontakt os for nærmere information.

 

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.