Flot Monterey 290

DKK 499.000

Flot Monterey 290

Monterey 290
med 2 x Volvo Penta 4,3 GXI
DKK 499.000

Mærke
Monterey
Årgang
2007
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
8,84 m
Bredde
3,12 m
Vægt
4536 kg
Dybdegang (min/max)
0,54
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Volvo Penta
HK
450
Timetal
STB: 396,4 BB: 392,4
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
537,5L
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Monterey 290

Monterey 290 er en meget rummelig cruiser med masser af plads både i cockpittet og ikke mindst i kahytten. Det gør båden perfekt til familieweekender og selv længere ture på vandet, med mulighed for masser af hygge og samvær.

Rummelig og indbydende indretning

Båden er indrettet med siddepladser på agterdækket som kan konverteres til solseng. Ved styrepladsen er der 2 store bløde sæder med mulighed for både armlæn og hæve siddepladsen som støtte under stående sejlads. i cockpittet er der også en små skabe til opbevaring hvor den ene indeholder større køleskab.

På fordækket er der en lille solmadras som er aftagelig og kan bringes med ind i dårligt vejr, der er også holder til 6 fendere påmonteret rælingen.

I kahytten findes et fint og funktionelt Pantry med vask, kogeplader samt mikrobølgeovn. I stævnen er der siddegruppe, som meget simpelt kan omdannes til seng, med mulighed for at nyde en gang fjernsyn fra sengen, som hænger over siddepladsen overfor pantry. Bagerst i kahytten er der en nedsænket siddegruppe, som kan omdannes til en større stikkøje.

Den flotte Monterey 290 drives af to velholdte og solide Volvo Penta 4,3 GXI. Motorerne er placeret i det velindrettede  og rummelige motorrrum.

Båden fremstår generelt i pæn stand. Den sælges for vores kunde.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.