Pris med Mercury F150

DKK 414.354
Mærke Askeladden
Årgang Ny
Produktionsland Norge
CE godkendt antal personer C7
Længde (meter): 6,10
Bredde 2,25
Vægt 950 ( uden motor)
Dybdegang (min/max): 0,40
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 200
Brændstofkapacitet 140
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Kan fremvises i Danmark
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Prisliste 2021
Standardudstyr
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Askeladden sætter igen nye standarder for hastighed kombineret med sund praktisk anvendelsesmuligheder i denne C61 Center Console. Den kombinerer futuristisk design med overlegen ydelse og funktionalitet i form af det nye styrepultdesign med en vejrbeskyttelse helt i top. Overalt hvor man kigger hen er der tænkt på ergonomi, og der er kun brugt de lækreste og mest moderne materialer. Båden har et utroligt rummeligt cockpit med 7 siddepladser, en solsengs løsning og plads til et stort bord til social hygge.

Agterdæk løsning med nem passage fra cockpittet til den store badeplatform agter, og med ekstremt meget plads indvendig bådens mål taget i betragtning. Forlængerdækket giver let adgang for dårligt gående og hunde uden at skulle kravle over rælingen. Agterbænken med vippe ryglæn er dejlig fleksibel, og under den kan en kaleche skjules i “garage”.

C61 har banebrydende skrog design, kombineret med et skarp fordæk. Det giver et hastighedpotentiale på hele 45 knob – men stadig blød sejlads i hård sø.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd