Pris med VOLVO D6-380 hk og standardudstyr

DKK 1.975.900
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer B8
Længde (meter): 9,99
Bredde 3,53
Vægt 6000
Dybdegang (min/max): 1.05
Motor Diesel
Motorfabrikant Volvo
HK 300 / 370
Antal kahytter 2
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 700
Garanti Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Swift Trawler 30 er seneste skud på stammen i den populære Trawler serie fra verdens største lystbådsværft Beneteau. Swift Trawler 30 er yderst komfortabel inde som ude. Med et stort Walk dæk i styrrebrod side er hun nem og sikker at færdes på, både under sejlads og i havn.

Med en rækkevidde på omkring 200 miles ved bådens marchhastighed og den store vandtank kapacitet ( 300 l) vil Swift Trawler 30 kunne tage dig steder hen, hvor andre både i denne klasse ikke kan være med.

Swift Trawler 30 er designet til et komfortabelt liv ombord, men samtidig simpel og praktisk udnyttet til mindste detalje. I salonen tilbyder båden et velindrettet pantry, over for en god og komfortabel styreplads med et fantastisk udsyn via de store panoramavinduer. Dertil sofagruppe rundt bordet med ligeledes fantastisk udsyn og indlevelse med naturen og havet.

Under dæk kan vælge mellem 2 versioner med henholdsvis en eller to kahytter. Owers cabin og gæstekahyt med køjesengs arrangement, eller owners cabin og stort baderum, afhængig af ens behov.

Herudover toiletrum i styrbord side. Dertil mulighed for opredning i salonen for 2 personer. Flybrigden har stor rundesidegruppe over for styrepladsen. Agter på flybridge er der et stort dæksareal til eksempelvis opbevaring af ribbåd.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd