Pris med VOLVO D6-370 hk og standardudstyr

DKK 1.969.000
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer B8
Længde (meter): 9,99
Bredde 3,53
Vægt 6000
Dybdegang (min/max): 1.05
Motor Diesel
HK 300 / 370
Antal kahytter 2
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 700
Garanti Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Brochure
Prisliste
Specifikationer
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Swift Trawler 30 er seneste skud på stammen i den populære Trawler serie fra verdens største lystbådsværft Beneteau. Swift Trawler 30 er yderst komfortabel inde som ude. Med et stort Walk dæk i styrrebrod side er hun nem og sikker at færdes på, både under sejlads som i havn.

Med en rækkevidde på ca. 200 miles ved bådens marchhastighed og den store vandtank kapacitet ( 300 l) vil Swift Trawler 30 kunne tage dig steder hen, hvor andre både i denne klasse ikke kan være med.

Swift Trawler 30 er designet til et komfortabelt liv ombord, men samtidig simpel og praktisk udnyttet til mindste detalje. I salonen tilbyder båden et velindrettet pantry, over for en god og komfortabel styreplads med et fantastisk udsyn via. De store panoramavinduer hele vejen rundt, som ikke er set i denne størrelse båd før. Dertil sofagruppe rundt bordet med ligeledes fantastisk udsyn og indlevelse med naturen og havet.

Under dæk kan vælge mellem 2 versioner. Med hhv. en eller to kahytter. Owers cabin og gæstekahyt med køjesengs arrangement, eller owners cabin og stort baderum. Afhængig af ens behov.

Ellers byder den på toiletrum i styrbord side. Dertil mulighed for opredning i salonen for 2 personer. Flybrigden har stor rundesidegruppe over for styrepladsen. Agtertil på fly er der et stort dæksareal f.eks. til opbevaring af ribbåd.


Ole Risbjerg Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd