Cooper 800

med Yanmar 22 hk indenbords dieselmotor. Prisen inkluderer også åben hæk, bovpropel, integreret køleskab i cockpittet, solseng i cockpit, cockpitbord i teak, teakdæk i cockpit, på dæk og badeplatform, læderrat og luksushynder.

DKK 608.500
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Holland
CE godkendt antal personer 10
Længde (meter): 8.30
Bredde 2.35
Vægt 1.850
Dybdegang (min/max): 0,55
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
HK 22 - 110
Antal kahytter 1
Antal toiletter 1 toilet
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På vej hjem
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Cooper 800 er Cooper yachts første og bedst sælgende model i den nye designlinje. Den har dannet grundlag for de følgende Cooper Yachts modeller med de enkle, stilfulde skroglinjer og det moderne, komfortable interiør. Cooper 800 tenderbåden inkluderer en sammenklappelig sprayhood og en bimini som kan foldes sammen under agterdækket. Både dæk og cockpit er selvfølgelig som standard teak.

Meget uvant for sin størrelse og for tenderbåde i det hele taget, kommer Cooper 800 godt ud af vandet og skyder let 12 knob selv med den 29 hk Yanmar, hvorimod den større 54 hk Yanmar uden problemer skyder 16 knob. I det hele taget giver den solide og driftsikre Yanmar motor en behagelig sejlads.

Cooper 800 er udstyret med et specialdesignet dashboard og styrmandens sæde kan indstilles. Samtidig indbyder de lækre hynder og cockpittets indretning til at invitere familie og venner med på vandet. Endelig har bådens kahyt masser af stuveplads og endda et søtoilet, så det er muligt at lukke af ud til cockpittet. Det er ikke uden grund, at Cooper yacht hurtigt fik succes med sin Cooper 800 på det hollanske marked. Cooper 800 er en tenderbåd som skiller sig ud som ualmindeligt stilfuld og veldesignet.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd