Pris m/ Mercury F50

DKK 190.084
Mærke Silver
Årgang Ny
Produktionsland Finland
Længde (meter): 4,80
Bredde 1,95
Vægt 440
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 50
Brændstofkapacitet 2 x 25 l
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Udstyrsliste
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Silver har opdateret en deres oprindelige og mest solgte modeller – Beaver BR. Den 4,8 meter lange bowrider er den mindste fra det finske værft. Sin kompakte størrelse til trods, er Beaver en virkelig velsejlende og veludstyret båd som er perfekt både nybegyndere på vandet og mere erfarne sejlere.

Silvers Beaver model har været en del af værftets modelprogram siden først i 1990’erne. Den første Beaver model blev produceret fra 1993 – 2003 under navnet Beaver 425. Modellen blev opdateret til Beaver 450 som blev produceret i årene 2003 – 2013. Der er solgt flere tusinde af de første modeller af Silvers Beaver.

I 2014 introducerede Silver Boats så den redesignede Beaver BR som nu er vokset mere end 30 cm i længden og leveres med langt mere udstyr end tidligere. Den nye Beaver BR repræsenterer Silvers nye designlinje, hvor de rammeløse vindspejle giver frit udsyn i alle retninger. Samtidig er vindspejlet blevet gjort højere, så det giver god læ og beskyttelse for alle i båden – også dem som sidder agterst i cockpittet. Båden er designet, så de rummelige stuverum i hækken giver plads til alt, hvad familien skal bruge på turen. Under sæderne i cockpittet ligger bådens brændstoftanke velplaceret, så de tager mindst mulig plads og samtidig fordeler vægten i båden bedst muligt. Beaver BR har desuden gode stuverum til sejludstyr i stævnen. Endelig leveres Silvers Beaver BR som standard med dør mellem de to konsoller, så der er let adgang til siddegruppen i bådens stævn.

Silver Beaver BR er en let båd som takket være den lave vægt på under 500 kg. kan transporteres på en bremseløs trailer.

 


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd