Pris m/ Mercury F50

DKK 195.323
Mærke Silver
Årgang Ny
Produktionsland Finland
Længde (meter): 4,95
Bredde 1,95
Vægt 510
Motor Benzin
Motorfabrikant Mercury
HK Max 50
Brændstofkapacitet (2 x 25 l
Garanti Nygaranti
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Ekstra informationer
Udstyrsliste
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Silver Fox AVANT er ligesom sin tvilling FOX BR konstrueret efter Silvers unikke og patenterede koncept, som alle deres andre aluminiumsbåde. Det er en unikt egenudviklet og patenteret skrogkonstruktion, som det finske værft har arbejdet intenst på i mange år. Den enestående opbygning, hvor skrogets sider udgøres af lukkede, trekantede aluminiumsrum som fyldes med ikke-absorberende polyurethan skum er unik for Silver Boats. Den særlige konstruktion giver en stivhed i skroget helt uden sidestykke. En større stivhed som giver en bedre og sikrere sejlads  uden vrid i båden. Samtidig sænkes støjniveauet markant. Endelig giver skrogets polyurethan-skum den store fordel, at Silver Fox er stort set usænkelig. Silver markedsfører deres særlige skrogkonstruktion under navnet AluFibre TM.

Takket være det nye skrogdesign, føles Fox AVANT rummelig sin størrelse taget i betragtning. Alubådens mere rummelige indretning har givet plads til mere stuverum i både kistebænkene. I det hele taget føles Fox BR grundet sin yderst praktiske indretning større, end den faktisk er.

I alufiber-bådens stævn giver det store opbevaringsrum mulighed for at stuve grej og udstyr af vejen, men bænkene kan selvfølgelig stadig anvendes som komfortable siddepladser. Fox AVANT er konstrueret som en centerkonsol motorbåd med plads på begge sider af styrekonsollen. Det gør båden yderst anvendelig til eksempelvis fiskeri. Centerkonsollen giver i det hele taget Fox AVANT et mere maskulint og råt udtryk. Samtidig sikrer det maksimal beskyttelse til styrmanden.

Funktionel multibåd

Styrmandens sæde er i den vanlige Silver kvalitet med fuldpolstret skalstol. Sædet ved styrepulten har vippefunktion, så det både kan anvendes i siddende og stående position.

Fox AVANT’s liste over standardudstyr indeholder en moderne, brugervenlig Raymarine 9 Axiom kortplotter og ekkolod som letter navigationen under sejlads. Via Raymarine displayet får styrmanden også alle nødvendige informationer fra bådens motor. På den måde er alle alubådens instrumenter samlet og let overskuelige.

Takket være den enestående AluFibre TM konstruktion er Silver Fox AVANT en holdbar, elegant og praktisk aluminiumsbåd som kræver langt mindre vedligehold end almindelige glasfiberbåde. Den praktiske indretning og de gode sejlegenskaber gør Silver Fox AVANT ideel som både en lille familiebåd og som fritidsfiskebåd. Fox AVANT er designet specifikt til roligt vand langs kysterne, hvorfor den er ideel til de kyster og fjorde i de indre danske farvande. Derfor må Silver FOX AVANT blive en af danskernes foretrukne alu motorbåde i fremtiden. Erfaringerne fra de andre nordiske lande har i hvert fald tydeligt vist, at bådene er slidstærke både, hvad angår holdbarhed og gensalgspris.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd