Beneteau Oceanis Yacht 62

DKK 7.950.000

Pris
AB værft med standardudstyr
DKK 7.950.000

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
19,07 m
Bredde
5,33 m
Vægt
24170 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
Timetal
Antal kahytter
4
Antal toiletter
4 toiletter
Brændstofkapacitet
460
Garanti
Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig
1
Medfølger trailer
0
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ny og innovativ 62 fods Yacht fra Beneteau. En yacht med alt, hvad man behøver og lidt til, for en ekstraordinær båd i denne størrelse.

Designet er beroligende og samtidig skiller det sig ud fra mængden af andre både i sin klasse via bådens kæmpe glasparti, som går hele vejen rundt hækken og langt fremad på begge skrogsider. Dette er med til at give et fantastik lysindfald og følelsen af, at man er i et med vandet.

Layoutet er bygget med fokus på det store åbne cockpit. Men samtidigt er der lagt vægt på et godt sammenspil mellem salonen nede og cockpittet oppe. Begge steder er der plads til et socialt liv med mange mennesker ombord. Mens der samtidig er plads til, at man kan trække sig tilbage i en sine egne lyse og rummelige kahytter.

I cockpittet kan man som option få en stor hardtop, som er en god og innovativ løsning, der beskytter mod solen og ustabilt vejr.

Agterspejlet kan lukkes ned med hydraulik, og her får man en kæmpe stor badeplatform frem. Det er en genial ide, der giver direkte og nem adgang til havet uden at tage plads og komforten oppe fra selve cockpittet.

Der er nedgang til platformen fra begge sider af stuverummet til f.eks. Rib båden eller vandscooteren.

Under dæk rummer båden store agter kahytter med hvert deres separate toiletrum/bad. Stor åben salon med stort og veludstyret pantry. Længere fremme selvfølgelig owners cabin med tilhørende eget bad/toilet.

Helt ude i stævnen er der separat køjesengs arrangement med eget toilet til f.eks. skipper.

Billedegalleri