Ørnvik 640 Weekend

DKK 199.000

Ørnvik 640 Weekend

Ørnvik 640 Weekend
med Mercruiser 3,0 L motor med 135 hk og trailer
DKK 199.000

Mærke
Ørnvik
Årgang
2008
Søsat første gang
2008
Produktionsland
Polen
Længde
6,48 m
Bredde
2,54 m
Vægt
1660 kg
Dybdegang (min/max)
0,47
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercruiser
HK
135
Timetal
164
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
135 liter
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Ja
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ørnvik 640 Weekend

Vi sælger denne flotte Ørnvik 640 Weekend for kunde. Den har en Mercruiser 3,0L -motor med 135 hk. Motorbåden har mange anvendelsesmuligheder. Det er den perfekte båd til fisketure eller et par hyggelige dage på havet med familie og venner.

Bådens indretning

Båden er indrettet med en meget funktionel kabine, som giver god beskyttelse mod vind og vejr. Kabinen rummer forrest sovepladser og i midten en spiseplads, der består af to bænke med hynder og et tilhørende bord i midten. Over for spisepladsen finder du styrestationen, hvor det polstrede sæde sikrer en behagelig sejlads. Vinduerne i kabinen giver ikke kun masser af naturligt lys, men også et godt udsyn for den person, som styrer båden. I kabinen er desuden et køkken, der er udstyret med en vask og et kogeblus.

Motorbåden har et rummeligt agterdæk, som er ideelt til fisketure eller hyggelige stunder med familie og venner.
Båden er udstyret med en kaleche, som dækker hele agterdækket. Det gør den perfekt til at nyde afslappende stunder om aftenen eller hvis der kommer en regnbyge forbi.

Ørnvik 640 Weekend er den alsidige, komfortable og funktionelle båd, som giver dig al den nødvendige komfort til udflugter med familie og venner, der varer flere dage.

 

 

 

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.