Sea Ray 230 Sun Sport

DKK 499.000

Sea Ray 230 Sun Sport

Sea Ray 230 Sun Sport
pris m/Mercruiser 4,5 l MPI 250 hk
DKK 499.000

Mærke
Sea Ray
Årgang
2021
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
USA
Længde
7,15 m
Bredde
2,54 m
Vægt
2218 kg
Dybdegang (min/max)
0,97
Motor
Benzin
Motorfabrikant
MerCruiser
HK
250
Timetal
under 100
Antal kahytter
1
Antal toiletter
Lukket toiletrum med tørcloset
Brændstofkapacitet
189 l
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Sea Ray 230 Sun Sport

Sea Ray 230 Sun Sport

Flot Sea Ray 230 Sun Sport med meget udstyr og omkring 100 sejltimer sælges for kunde.

Sea Ray er førende inden for kvalitet, innovative løsninger, ydeevne og sejlegenskaber. 230 SS er ikke en undtagelse. Motorbådens elegante design, finish og komfort er exceptionel. Der er rig mulighed for gæster og socialt samvær i de behagelige, polstrede møbler ombord på båden, som er betrukket med blødt UV-beskyttet vinyl.

Velindrettet sportsbåd med innovative løsninger

Båden er velindrettet og rummelig. Den har en stor U-formet siddegruppe i cockpittet med et tilhørende bord. Der er opbevaring under sæderne og et køleskab. Foran siddegruppen er to drejelige sæder.  Bagerst kan du slappe af på solsengen, hvor der også er masser af opbevaringsplads nedenunder. Der er nem adgang til båden via badeplatformen. 230 Sun Sport er desuden udstyret med en stor solseng på fordækket til dig, der gerne vil slappe af og nyde solens stråler.
Under dæk har båden en rummelig kabine med dinette/V-køje. Et ideelt sted at komme lidt væk fra solen, tage sig en lur eller nyde en overnatning.

Sea Ray 230 SS gør alle udflugter til en ren nydelse.

Veludstyret båd

Båden er veludstyret med bl.a.: Captains package (biminitop, havnecover, cockpitbord og vinduesvisker), Camper kaleche, Digital dash 9″, coolbox i cockpit, Seadeck i cockpit og på badeplatform, 4 oppustelige redningsveste og svømmeveste, paraplyanker, ankertov, fendere og fortøjninger.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.