Pris for båd leveret i Århus inkl. kran og montering af rig

Med standardudstyr

DKK 1.126.000
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Søsat første gang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer A6/B8/C10
Længde (meter): 10,45
Bredde 3,72
Vægt 5.533
Dybdegang (min/max): 1,45 eller 1,85 eller hæve- sænkekøl
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
HK 29
Antal kahytter 2 eller 3
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 130 l
Garanti Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Kan fremvises i vandet i DK
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Her er den spændende nye Oceanis 35.1 som er videreudviklingen af Yacht of the Year 2014 – Oceanis 38, som er et helt nyt og spændende koncept fra Beneteau hvor båden er konstrueret med fokus på at have et stort cockpit, og sammen med ekstremt gode sejlegenskaber, og som samtidig er nem at betjene uden løjgang i cockpittet.

Båden findes i 2 indretningsvarianter med enten langsgående pantry eller L-køkken, og er ekstrem lys og har en stor rumfølelse om læ.

Beneteaus omhyggelige udvikling af nye både sikrer dig perfekte sejlegenskaber, som tåler sammenligning med alle konkurrenter. Salonen er lys og perfekt indrettet. Interiøret i båden er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede lyse ALPI Blond-marinefiner, som ikke arbejder i fugt, men kan formes i lækre bløde buer. Det giver en eksklusiv fornemmelse overalt – maritim elegance på højt niveau. Oceanis 35 har et stort rummeligt pantry, som er udstyret med dobbelt vask, og energibesparende LED-lys. De store agterkahytter danner sammen med forkahytten rammen om den perfekte langtursbåd. Vi skal heller ikke glemme at nævne at man ombord på Oceanis 35.1 finder et af klassens største cockpit, og båden er også udstyret med en masse nye spændende detaljer, blandt andet nedklappeligt agterområde, som kan konverteres til et stort badedæk.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd