Pris med Yanmar 29 HK

Inkl. standardudstyr klargjort og leveret i vandet i Aarhus.

DKK 1.354.900
Pris med Yanmar 40 HK

Inkl. standardudstyr klargjort og leveret i vandet i Aarhus.

DKK 1.371.900
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Søsat første gang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer A8/B9/C10
Længde (meter): 11,50
Bredde 3,99
Vægt 6.850 (Cruiser)
Dybdegang (min/max): 1,64 eller 2,08
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
HK 29/40
Antal kahytter 2 eller 3
Antal toiletter 1 toilet
Brændstofkapacitet 130 l
Garanti Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses Kan fremvises i vandet i DK
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Her er den spændende nye Oceanis 38.1, som er et helt nyt og spændende koncept fra Beneteau. Båden er konstrueret med fokus på at have et stort cockpit og ekstremt gode sejlegenskaber. Samtidig er der fokus på nem betjening af båden uden løjgang i cockpittet.

Båden findes i 2 indretningsvarianter med enten langsgående pantry eller L-køkken. Salonen er ekstrem lys og venlig, og man har en stor rumfølelse.

Båden er en yderst velsejlende cruiser fra verdens største sejlbådsproducent. Beneteaus omhyggelige udvikling af nye både sikrer dig perfekte sejlegenskaber, som tåler sammenligning med alle konkurrenter. Åben den fikse dør, og gå ned i den lyse og perfekt indrettede salon. Indretningen af båden er lavet 100% af Beneteaus specielt fremstillede lyse ALPI Blond-marinefiner, som ikke arbejder i fugt, men kan formes i lækre bløde buer, som giver en eksklusiv fornemmelse overalt. Maritim elegance på højt niveau. Oceanis 38.1 har et stort rummeligt pantry og er udstyret med dobbelt vask og energibesparende LED-lys. De store agterkahytter danner sammen med forkahytten rammen om den perfekte langtursbåd. Vi skal heller ikke glemme at nævne at man ombord på Oceanis 38.1 finder et af klassens største cockpit, og båden er også udstyret med en masse nye spændende detaljer, som det nedklappelige agterområde, der kan konverteres til et stort badedæk. Hertil har båden dobbelt-ror og sportslig køl.

Alt i alt en yderst stabil og ekstremt velsejlende båd.

Båden er på vej hjem. Kan leveres før sommer 2021.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd