Pris

AB værft med standardudstyr

DKK 7.950.000
Mærke Beneteau
Årgang Ny
Produktionsland Frankrig
CE godkendt antal personer A12/B13/C14
Længde (meter): 19,07
Bredde 5,33
Vægt 24170
Motor Diesel
Motorfabrikant Yanmar
Antal kahytter 4
Antal toiletter 4 toiletter
Brændstofkapacitet 460
Garanti Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig Ja
Medfølger trailer til prisen Nej
Hvor kan båden ses På værftet
Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.
Risbjerg.dk
Bliv kontaktet om denne båd

Ny og innovativ 62 fods Yacht fra Beneteau. En yacht med alt, hvad man behøver og lidt til, for en ekstraordinær båd i denne størrelse.

Designet er beroligende og samtidig skiller det sig ud fra mængden af andre både i sin klasse via bådens kæmpe glasparti, som går hele vejen rundt hækken og langt fremad på begge skrogsider. Dette er med til at give et fantastik lysindfald og følelsen af, at man er i et med vandet.

Layoutet er bygget med fokus på det store åbne cockpit. Men samtidigt er der lagt vægt på et godt sammenspil mellem salonen nede og cockpittet oppe. Begge steder er der plads til et socialt liv med mange mennesker ombord. Mens der samtidig er plads til, at man kan trække sig tilbage i en sine egne lyse og rummelige kahytter.

I cockpittet kan man som option få en stor hardtop, som er en god og innovativ løsning, der beskytter mod solen og ustabilt vejr.

Agterspejlet kan lukkes ned med hydraulik, og her får man en kæmpe stor badeplatform frem. Det er en genial ide, der giver direkte og nem adgang til havet uden at tage plads og komforten oppe fra selve cockpittet.

Der er nedgang til platformen fra begge sider af stuverummet til f.eks. Rib båden eller vandscooteren.

Under dæk rummer båden store agter kahytter med hvert deres separate toiletrum/bad. Stor åben salon med stort og veludstyret pantry. Længere fremme selvfølgelig owners cabin med tilhørende eget bad/toilet.

Helt ude i stævnen er der separat køjesengs arrangement med eget toilet til f.eks. skipper.


Ole Risbjerg ole@risbjerg.dk

Bliv kontaktet om denne båd