Stormer 7

DKK 219.000

Stormer 7

Stormer 7
med 100 HK Yanmar dieselmotor
DKK 219.000

Mærke
Diverse
Årgang
2005
Søsat første gang
2006
Produktionsland
Estland
Længde
7,47 m
Bredde
2,2 m
Vægt
1800 kg
Dybdegang (min/max)
0,7
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
100
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
Garanti
Privat handel
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Stormer 7 BB side

Vi sælger nu denne sjældent udbudte og eftertragtede moderne snekkebåd. Stormer 7 er en moderne snekkebåd som er designet i Norge af Jan T. Olsen men bygget i Estland. Stormer 7 har den hyggelige bådfornemmelse fra snekkebådene, men i modsætning til de klassiske snekkebåde, kan Stormer 7 sejle over 20 knob med sin kraftige 100 hk Yanmar dieselmotor.

Højeste kvalitet

Alt i båden er udført i de bedste materialer og med stor sans for detaljer. Det gælder både hvad angår glasfiber- og træarbejde. eksempelvis er der teakdæk i cockpit, på fordæk og badeplatform ligesom båden generelt er smukt apteret med flotte træpaneler under dæk. Hynderne i kabinen som giver to gode sovepladser er beklædt med alcantara og har et blødt og luksuriøst udtryk. På samme måde er cockpittet med dets pantry og siddegruppe godt og komfortabelt indrettet. Blussets placering i cockpittet giver god mulighed for at hygge sig med familien, mens der laves mad i sommeraftenerne. Hvis det bliver dårligt vejr, er der selvfølgelig mulighed for at dække cockpittet af med bådens store cockpittelt.

Ulv i fåreklæder

Selvom Stormer 7 ligner andre klassiske, nordiske snekkebåde til forveksling bliver man overrasket over Stormer 7’s overraskende gode og hurtige sejlegenskaber. Stormer 7 bjærger sig godt i selv høj sø, men den kan samtidig sejle helt op til 23 knob takket være den kraftfulde men alligevel støjsvage Yanmar dieselmotor. På den måde egner båden sig glimrende til tursejlads, da den både er sikker men samtidig kan bringe familien fra et sted til det næste på kort tid.

Stormer 7 er alt i alt det optimale bud, hvis du leder efter en hyggelig, hurtig og solid turbåd. Båden er klar til sejlads og sælges for vores kunde.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri