Hvem er vi

RISBJERG er grundlagt i 2003, og har siden da leveret mere end 3.000 både.

I korte sætninger er det vores mantra, at vi arbejder for at skabe gode oplevelser for og sammen med vores kunder. Vi ønsker at være en pålidelig partner for dit bådkøb, hvad enten det er din første båd, eller drømmesejlbåden, som skal danne rammerne om det perfekte otium.

Kvalitet: De mærker, som vi har valgt at forhandle hos RISBJERG, skal stå for samme kvalitet, som vi selv ønsker os af vores egen båd. Nutidens både kræver desuden avanceret udstyr og veluddannet personale. Vi har et motiveret og veluddannet team og de rigtige rammer til at håndtere såvel små som store både. Dette sikrer dig en god oplevelse baseret på vores erfaringer.

Tryghed: Vælger du at handle båd hos RISBJERG får du, ud over en god kundeservice, også en tryg og sikker handel. Vi lytter til vores kunder og tilpasser os specielle ønsker og behov, så bådkøbet og det at eje en båd er forbundet med gode oplevelser og giver fuld værdi for pengene.

Sikkerhed: Når man vil realisere drømmen om den helt rigtige båd, er det vigtigt at din bådpartner også er der i morgen. RISBJERG er et velkonsolideret selskab, som også er der i morgen og i årene fremover, når du skal bruge os.

Totalservice: ligegyldig hvad du skal bruge til din båd, kan vi levere det. Vi tilbyder alt, du skal bruge til båden i form af motorservice, bådpleje, vinteropbevaring, transport, reservedele, skadesudbedring eller lige nøjagtigt de reservedele eller udstyr, som du står og mangler.

Vi glæder os til at se dig i vores showroom i Them – 7 km syd for Silkeborg.

baadinterude Risbjerg facade RisbjergA1265011

GMR_MC4_1063.jpg_800 1 1