Askeladden C61 Bowrider

DKK 539.932

Askeladden C61 Bowrider

Askeladden C61 Bowrider
m/ Mercury 115 hk L EFI
DKK 539.932

Mærke
Askeladden
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Norge
Længde
6,10 m
Bredde
2,25 m
Vægt
980 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 200
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
140
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prislisten 2024
Standardudstyr
Askeladden C61 Bowrider

Askeladden C61 Bowrider

Askeladden C61 Bowrider er den første båd i Askeladdens nye design. Det er en moderne og elegant motorbåd, som har skabt opmærksomhed i bådbranchen med sine nye materialer og innovative linjer. Den imponerer med sine fantastiske sejlegenskaber. Der er mulighed for fart og spænding på vandet med dens store ydeevne og stabilitet.
Båden er ideel til afslappende dagsture med familie og venner.

Motorbådens indretning

Askeladden C61 Bowrider har masser af plads ombord. Cockpittet byder på mange hyggelige stunder i den store rundsiddegruppe med tilhørende bord. Siddegruppen kan omdannes til en solseng/liggeplads. Agterbænken har vipbar ryg afhængig af, om du vil sidde mod siddegruppen eller badeplatformen. Ligeledes har det forreste ryglæn i siddegruppen et justerbar ryglæn, så du kan sidde i sejlretningen under sejlads. Cockpittet er desuden udstyret med et sporty førersæde. Alle kan opholde sig i læ bag den effektive forrude, som er inspireret af C75 Cruiser. Forruden giver båden et unikt og elegant udseende.

I stævnen kan du nyde de varme dage i den komfortable siddegruppe, der kan laves om til en solseng.

Båden kan som option fås med en høj lukket kaleche, som nemt kan skjules væk, når den ikke er i brug. Dermed kan C61 Bowrider let forvandles fra en åben solskinsbåd til en lukket båd, der kan sejle i al slags vejr.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.