Bestilling af reservedele

udstyrs- og reservedelsbutik

Velassorteret

Hos RISBJERG A/S har vi en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik.

Her findes alt fra det sidste nye vandsportsudstyr til den mindste reservedel.

Vi har medarbejdere med mange års erfaring i marinebranchen, som står til rådighed for at rådgive om det rigtige udstyr, og vi arbejder sammen med næsten alle leverandører i marinebranchen, som sikkert også har netop lige den del, du står og mangler.

autoriseret værksted

Vi er autoriseret værksted for følgende mærker:

  • Mercury
  • MerCruiser
  • Volvo Penta
  • Yanmar
  • Webasto
  • Brenderup
Herudover servicerer vi også andre mærker.

Vores avancerede bådstativsystem gør det let som en leg at håndtere og flytte både op til 15 tons. Dette sikrer, at der ikke går ekstra arbejdstid med at flytte bådene i forbindelse med servicering og opbevaring.

FORESPØRGSEL OM RESERVEDELE OG PRISER

Vi bearbejder KUN forespørgsler på reservedele, priser og leveringstider per email. Indtast venligst alle oplysninger i formularen herunder inkl. bådens SKROG NR.

Søgning og forespørgsler er meget tidskrævende, og vi er i enkelte tilfælde nødsaget til at kræve betaling for dette. Vi vil informere om dette inden vi starter på søgningen. Begræns venligst en forespørgsel til kun at dreje som om det væsentlige dele for at undgå gebyr.

Originale båddele fra USA sendes kun med luftfragt, hvorfor du skal forvente høje fragtrater, told og toldgebyrer. (fra ca. 500 kr. og opefter, og ca. 3.000 kr. for en standardkaleche)

Reservedele bestilles kun hjem mod forudbetaling, og der gøres opmærksom på at fremskaffede dele ikke kan returneres eller ombyttes.

Vi bearbejder alle forespørgsler efter tidspunkt på modtagelse, og der kan i højsæsonen være længere svartider.

Fremskaffelse af Owners Manual på hhv. Askeladden, Beneteau og Sea Ray både, koster 150,00.