Din første båd

behjælpelig i alle faser

Din første båd

Hvis du har en drøm om at købe din første båd, opdage nye steder og få minder for livet med dem, du holder af, kan Risbjerg A/S gøre din drøm til virkelighed.

Det kan være forbundet med stor usikkerhed, når du første gang skal vælge en sejlbåd eller motorbåd. Vi har et veluddannet team med mange års erfaring inden for bådbranchen, som hjælper dig i alle faser med at komme ud og sejle for første gang. Vi  gør alt, hvad vi kan for, at din første sejlads bliver en rigtig god og uforglemmelig oplevelse.

Uanset om du er til afslappende ture på vandet med familie og venner, vandsport eller fiskeri, kan vi finde den rigtige båd til at dække netop dine ønsker og behov. Vi tilbyder både af høj kvalitet, komfort, sikkerhed og ydeevne. Vi har et bredt sortiment af gode begynderbåde i stort set alle priskategorier.

Når båden er fundet

Hjælper med alle aspekter

At købe båd hos os skal være en tryg og sikker oplevelse. Når du har fundet drømmebåden, kan vi hjælpe dig med alle aspekter omkring det at være bådejer:

  • transport
  • forsikring
  • speedbådskørekort
  • service
  • vinterkonservering
  • vinteropmagasinering

Vi tager os god tid til at instruere dig i din nye båd, når du får den leveret. Vi gennemgår alle detaljer omkring betjening af båden, og vi sejler gerne en tur med dig, så du føler dig tryg ved selv at betjene båden. Med vores mange års erfaring og ekspertviden på området, er vi sikre på, at vi kan give dig en god start som ny bådejer.

Vil du have en god oplevelse med din første båd, er Risbjerg A/S med andre ord den helt rigtige bådpartner.