Askeladden C61 Center Console

DKK 503.645

Askeladden C61 Center Console

Askeladden C61 Center Console
Pris med Mercury F115
DKK 503.645

Mærke
Askeladden
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Norge
Længde
6,10 m
Bredde
2,25 m
Vægt
950 ( uden motor) kg
Dybdegang (min/max)
0,40
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 200
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
140
Garanti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Standardudstyr

Askeladden C61 Center Console

Askeladden C61 Center Console sætter nye standarder for hastighed kombineret med praktiske anvendelsesmuligheder. Den kombinerer futuristisk design med overlegen ydeevne og funktionalitet. Skrogets design med en spids stævn giver båden et hastighedspotentiale på 45 knob, men sikrer samtidig, at den forbliver yderst stabil selv i urolige farvande.

Det innovative styrepultsdesign giver en imponerende beskyttelse mod vind og vejr. Overalt på båden er der tænkt på ergonomi. Der er udelukkende brugt de mest lækre og moderne materialer, hvilket giver en fantastisk komfort.

Motorbådens indretning

Askeladden C61 CC har et åbent layout, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt på båden.

Den har et utroligt rummeligt cockpit med 7 siddepladser. Cockpittet er indrettet med en siddegruppe, der kan omdannes til en solseng. Der er plads til et stort bord, hvor du har mulighed for hyggelige stunder i godt selskab.

Cockpittet er ligeledes udstyret med to sporty sæder ved styrepulten. Agterbænken har vipperyglæn, og du bestemmer derfor selv, om du vil sidde i sejlretningen eller mod badeplatformen, hvorfra du kan nyde udsigten over vandet. Under bænken er en ”garage”, hvor det er muligt at skjule en kaleche.

Der er en fin passage fra agterdækket til den store badeplatform. Passagen forlænger dækket, hvilket giver let adgang for dårligt gående og hunde, uden at de skal kravle over hækbænken. Badeplatformen gør det nemt at nyde en frisk dukkert i vandet.

Askeladden C61 Center Console er ideel til dagsture med familie og venner.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.