Askeladden C61 Center Console

DKK 414.354

Pris med Mercury F150
DKK 414.354

Mærke
Askeladden
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Norge
Længde
6,10 m
Bredde
2,25 m
Vægt
950 ( uden motor) kg
Dybdegang (min/max)
0,40
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 200
Timetal
Antal kahytter
Antal toiletter
Brændstofkapacitet
140
Garanti
Byttebåd mulig
1
Medfølger trailer
0
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2021
Standardudstyr

Askeladden sætter igen nye standarder for hastighed kombineret med sund praktisk anvendelsesmuligheder i denne C61 Center Console. Den kombinerer futuristisk design med overlegen ydelse og funktionalitet i form af det nye styrepultdesign med en vejrbeskyttelse helt i top. Overalt hvor man kigger hen er der tænkt på ergonomi, og der er kun brugt de lækreste og mest moderne materialer. Båden har et utroligt rummeligt cockpit med 7 siddepladser, en solsengs løsning og plads til et stort bord til social hygge.

Agterdæk løsning med nem passage fra cockpittet til den store badeplatform agter, og med ekstremt meget plads indvendig bådens mål taget i betragtning. Forlængerdækket giver let adgang for dårligt gående og hunde uden at skulle kravle over rælingen. Agterbænken med vippe ryglæn er dejlig fleksibel, og under den kan en kaleche skjules i “garage”.

C61 har banebrydende skrog design, kombineret med et skarp fordæk. Det giver et hastighedpotentiale på hele 45 knob – men stadig blød sejlads i hård sø.

Billedegalleri