Askeladden C83

DKK 1.025.000

Askeladden C83

Askeladden C83 Cruiser - demopris
med alt i udstyr og 300 HK Mercury Verado
DKK 1.025.000

Mærke
Askeladden
Årgang
2021
Søsat første gang
2021
Produktionsland
Norge
Længde
8,3 m
Bredde
2,8 m
Vægt
2472 kg
Dybdegang (min/max)
0,6
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
300
Timetal
115
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
230
Garanti
2 års fabriksgaranti på motor
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Askeladden C83 – demobåd

Vi sælger denne topudrustede Askeladden C83 Cruiser for vores kunde. Båden er en 2021 model og står som ny. Du sparer et stort beløb i forhold til en ny båd.

Med denne C83 kan du komme hurtigt på vandet i en af markedets smukkeste og mest velsejlende daycruisere. Båden er fuldstændig sejlklar efter vinteropbevaring inkl. bundmaling i vores vinterhaller og motorservice på vores værksted.

Båden er monteret med den eminente 300 HK Mercury Verado motor. Derudover har den 2. generation af Askeladdens eget navigationssystem C-Command med en kæmpe 16″ skærm, Zipwake auto trim, ekstra forbrugsbatteri, separat toiletrum med trykvand og brus, el-toilet, Wallas komfur, køleskuffe, brus på agterdæk, Stereo-pakke med Fusion anlæg og kicker højttalere, havnepresenning, landstrøm, Flexiteek i cockpit og på badeplatform, originale formsyede dørktæpper i kytten, vandskitræk, bovpropel og fjernbetjent el-ankerspil.

Du får med andre ord adgang til den komplette pakke, så du kan komme på vandet fra sæsonens begyndelse i en af de absolut mest eftertragtede både i den høje ende af bådmarkedet.

Båden står klar i vores udstilling.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.