Askeladden C97

DKK 2.441.840

Askeladden C97

Askeladden C97
Med Mercury Verado 400 HK

DKK 2.441.840

Mærke
Askeladden
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Norge
Længde
9.60 m
Bredde
3,20 m
Vægt
3900 kg
Dybdegang (min/max)
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
400/2×250/2×300
Timetal
0
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
465 l.
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På værftet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste
Askeladden C97

Askeladden C97

Askeladden C97 er en helt ny flagskibsmodel fra Askeladden. Det er deres mest alsidige og brugervenlige motorbåd nogensinde. Båden er optimalt tilpasset nordiske farvande og vejrforhold.
C97 forener den åbne, luksuriøse daycruiser med den rummelige kabinebåd, hvilket gør den perfekt til weekendture med familie og venner.

Åben eller lukket båd?

C97 kan forvandles fra åben, sporty daycruiser til en lukket kabinebåd på sekunder!
Tryk på en knap, og du kan åbne det elektriske panorama-soltag, som gør det muligt at nyde solen og vinden under sejladsen. Hvis vejret er dårligt, kan du lukke soltaget og en baldakin bagerst i cockpittet, hvorefter båden føles som en kabinebåd. Baldakinen er monteret, så den er nem at folde sammen i siderne på hard-toppen.

Alsidig og rummelig weekendcruiser

Askeladden C97 tilbyder store og åbne udearealer, som gør det muligt at nyde det gode vejr. Komforten er i top, hvilket gør dagene på vandet til en fornøjelse.

Cockpittet er indrettet med en stor og behagelig siddegruppe med tilhørende bord. Ryglænet på passagersædet ved siden af kaptajnen kan justeres, så sædet bliver en del af siddegruppen. Derudover kan siddegruppen forvandles til en ekstra dobbeltseng.

Båden kan udstyres med et lille pantry med keramisk kogeplade og vandhane bag førersædet samt en 44 l. køleskuffe.

Agter har båden siddepladser i forbindelse med svømmeplatformen. Herfra kan du nyde udsigten ud over vandet eller slappe af efter en svømmetur.

Der er nem adgang til stævnen gennem en luge i forruden. I stævnen er der plads til, at tre personer kan solbade på den store og komfortable solseng.

Behagelige nætter ombord

C97 er indrettet med to kahytter under dæk, som sikrer behagelige overnatninger og privatliv til fire personer ombord på båden. Du kan stå oprejst under dæk – også i brusekabinen.

Båden har et badeværelse med brusekabine – en luksus, som du ikke forventer i denne bådklasse.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.