Beneteau Antares 11 OB

DKK 2.084.951

Beneteau Antares 11 OB

Beneteau Antares 11 OB
pris m/ 2 x Mercury F300 AM DS Verado:
DKK 2.084.951

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
11,16 m
Bredde
3,49 m
Vægt
5.132 kg
Dybdegang (min/max)
0,80-1,30
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 2 x 300 HK
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
2 x 400 L
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Antares 11 OB

Beneteau Antares 11 OB

Beneteau Antares 11 OB har alt, hvad du behøver ombord til weekend og ferieture, og den fås nu både som coupe og med flybridge. Motorbåden har et stilfuldt, moderne design og innovative løsninger, som sikrer en høj komfort ombord på båden. De høje friborde og brede gange øger sikkerheden, når du bevæger dig rundt på båden. De to udenbordsmotorer giver båden en kraftig ydeevne og fart.

Plads, komfort og masser af naturligt lys

Motorbåden er agter indrettet med en stor overdækket rundsiddegruppe i sammenspil med siddegruppen indendørs. Siddegruppen indendørs er udstyret med et bord og kan forvandles til en solseng. Salonen har en venlig og indbydende atmosfære. De store vinduesflader sørger for masser af naturligt lys og gør det muligt at nyde udsigten hele vejen rundt. En god detalje er døren ved styrestanden, som giver nem, hurtig og sikker adgang til dækket.

Under dæk rummer båden en stor ejerkahyt med en-suite badeværelse, der har en separat brusekabine. Derudover har båden en midterkahyt med en dobbeltseng og en enkeltseng. Der er store lyse vinduer i skrogsiderne.

Skøn motorbåd til afslappende og aktive sejladser

Antares 11 OB er en alsidig motorbåd, der tilbyder mange måder, hvorpå du kan være social, aktiv eller slappe af på turen. Flybridgen er indrettet med en siddegruppe med tilhørende bord, der kan omdannes til en stor solseng. Ligeledes er fordækket indrettet med en stor komfortabel solseng med justerbart ryglæn, og der er nem adgang til vandet via badeplatformen agter.

Beneteau Antares 11 OB er en fantastisk motorbåd til vandsport og hyggelige stunder med familie og venner.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.