Beneteau Antares 7

DKK 473.591

Beneteau Antares 7

Pris m/ Mercury F150 HK
Se prisliste for nærmere beskrivelseDKK 473.591

Pris m/ 150 HK og masser af udstyr
Se vedhæftede prisliste.
DKK 586.552

Mærke
Beneteau
Årgang
Ny
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
7,48 m
Bredde
2,53 m
Vægt
1.886 kg
Dybdegang (min/max)
0,50-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
170
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På vej hjem

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Antares 7 - velsejlende båd med fantastisk ydeevne.

Beneteau Antares 7 er baseret på et helt nyt udviklet skrog med fantastisk ydeevne og sejlegenskaber. Der er fundet plads til både et aflukket toiletrum med keramisk toilet samt det eftertragtede kogeblus ved pantry i salonen. Antares 7  skaber mulighed for sejlads i alt slags vejr, med plads til hele familien. Båden er som skabt til sejlads i Danmark, og den er indrettet med en lys og lækker salon.

Salonen har en siddegruppe med mulighed for konvertering af ryglæn afhængig af, om man vil sidde fremadrettet ligesom skipper under sejlads eller vende modsat. Siddegruppen kan ligeledes laves om til ekstra opredning, så der alt i alt er overnatningsmulighed for 4 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen.

Båden er utroligt støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i test måle sig med indenbords diesel med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon. Båden til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Perfekt trailerbåd!

Billedegalleri

Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg Båd til salg