Beneteau Antares 7

DKK 545.109

Beneteau Antares 7

Beneteau Antares 7
Pris m/ Mercury F150 HK
Se prisliste for nærmere beskrivelseDKK 545.109

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
7,48 m
Bredde
2,53 m
Vægt
1.886 kg
Dybdegang (min/max)
0,50-0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
150
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
170
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Beneteau Antares 7 - velsejlende båd med fantastisk ydeevne.

Beneteau Antares 7

Beneteau Antares 7 er baseret på et helt nyt udviklet skrog med fantastisk ydeevne og sejlegenskaber. Der er fundet plads til både et aflukket toiletrum med keramisk toilet samt det eftertragtede kogeblus ved pantry i salonen. Antares 7  skaber mulighed for sejlads i alt slags vejr med plads til hele familien. Båden er som skabt til sejlads i Danmark, og den er indrettet med en lys og lækker salon.

Gennemtænkte løsninger

Den nye Antares 7 fra franske Beneteau er på flere områder blevet optimeret og mere gennemarbejdet end sin forgænger. Således kan passagersædet nu løftes tilbage, så der er bedre udsyn og benplads ved sejlads. Omvendt fungerer passagersædets ryglæn som både ryglæn og “væg” ned til spidskøjen. Samtidig er der i modsætning til den gamle Antares 7  blevet plads til et stuverum under passagersædet. På den måde udnyttes pladsen optimalt.

Fleksibelt agterdæk

Antares-serien er kendetegnet ved sin store fleksibilitet og store brugsområde. Disse egenskaber fortsættes og forbedres i den nye version af den populære, franske båd. Således kan agterdækket i denne version udstyres med en udklappelig bænk i bagbord side, en udtagelig og flytbar kistebænk med ryggen mod styrhuset og den smarte sidedør, som letter ombordstigning fra eksempelvis flydebroer mærkbart. Endelig er der nu også monteret en høj bøjle på styrbord badeplatform, så der er noget at holde fast i ved ombordstigning og havnemanøvrer.

Salonen har en siddegruppe med mulighed for konvertering af ryglæn afhængig af, om man vil sidde fremadrettet ligesom skipper under sejlads eller vende modsat. Stolen på styrpladsen kan desuden drejes over mod bordet, så der er 5 siddepladser rundt om bordet. Siddegruppen kan ligeledes laves om til ekstra opredning, så der alt i alt er overnatningsmulighed for 3 personer indendørs og evt. 2 personer i cockpit under kalechen.

Båden er utroligt støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, og kan i test måle sig med indenbords dieselmotor med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd, med god plads agter og en dejlig stor salon. Båden til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Beneteau har med denne nye version af deres ultrapopulære Antares 7 endnu engang sat nye standarder for design og anvendelighed i weekendtur-klassen. Beneteau Antares 7 er tilbage på tronen som den perfekte trailerbåd.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.