Beneteau Antares 8

DKK 644.811

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8 OB V2
Pris m/ Mercury F150 HK
Se prisliste for nærmere beskrivelse

DKK 644.811

Beneteau Antares 8
Lagerbåd med F200 HK
inkl. comfortpakke, Garmin navigation, køleskab, pantry med gasblus, solseng i cockpit, stikkøje med madras, sidedør og meget mere

DKK 799.791

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
8,23 m
Bredde
2,79 m
Vægt
2.167 ( Uden motor ) kg
Dybdegang (min/max)
0,60/0,80
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 250
Timetal
Antal kahytter
1
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
280L
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8

Beneteau Antares 8 er en ny model, som er blevet lanceret i 2022. Den er elegant og innovativ med mange anvendelsesmuligheder. Båden har et strømlinet, sporty ydre. Der er et højt niveau af komfort og en kraftigt ydeevne, hvilket gør den perfekt til den hyggelige og aktive familieweekend på vandet eller til fisketuren.

Lys og lækker indretning

Antares 8 er som skabt til sejlads i Danmark. Den er indrettet med en lys og lækker salon med pantry med blus vask og trykvand. Salonen byder på en hyggelig siddegruppe, hvor ryglænet kan skubbes, så man kan sidde fremadrettet under sejladsen ved siden af skipper.

Siddegruppen kan også laves om til en ekstra opredning (option – se prisliste), hvis man ønsker dette. Det betyder, at 4 personer kan overnatte indendørs og evt. 2 personer yderligere i cockpittet under kalechen. Til den aktive fisker, der gerne vil have plads i cockpittet, er det muligt at fjerne denne rundsiddegruppe under fisketuren.

Båden er utrolig støjsvag og økonomisk at sejle med en moderne 4-takts påhængsmotor, som i forbrugstest kan måle sig med en indenbords dieselmotor med skrueaksel. En yderst stabilt sejlende båd med god plads agter og en dejlig stor salon, til weekendturen med familien eller fisketuren i al slags vejr.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.