Beneteau Flyer 10

DKK 2.046.332

Beneteau Flyer 10

Beneteau Flyer 10
Pris m/ 2 x Mercury V10 350 HK 4SV10AMS
DKK 2.046.333

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
9,95 m
Bredde
3,35 m
Vægt
5.243 kg
Dybdegang (min/max)
0,80-1,30
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
2×350
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
2×400
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Flyer 10

Beneteau Flyer 10

Vil du have noget, alle de andre ikke har, skal du tage et ekstra kig på denne Beneteau Flyer 10. Den er flagskibet i flyer-serien fra Beneteau – større, hurtigere og endnu højere komfort ombord.
Flyer 10 har et flot, strømlinet og sporty design. Sammen med den komfortable indretning er du sikret spænding og afslappende stunder på vandet med familie og venner.

“Smart walkaround” og et rummeligt layout

Motorbåden er designet ud fra konceptet “smart walkaround”, hvilket gør det let at bevæge sig rundt på båden samtidig med, at det øger sikkerheden ombord. Cockpittet er enormt rummeligt og udstyret med en stor siddegruppe til 6 personer omkring et bord. Cockpittet kan med et snuptag ændres til et solområde med udsigt over badeplatformen. Båden har et dejligt pantry med alt, hvad du har brug for til at fremtrylle et lækkert måltid. Det er muligt at skygge for hele området med en udtrækkelig bimini-top eller en t-top. I front er der et solområde med 3 liggepladser.

Styrestationen er udstyret med to separate sæder og en lille sofa, hvilket gør det muligt for hele familien at hygge sig sammen under sejladsen. Forruden og sideruderne afskærmer for vinden. Beneteau Flyer 10 har to lækre og lyse kahytter med separat toilet og endda en rigtig brusekabine.

Med op til 2 x 350 HK motorer kan du nå et tophastighed på 40 knob!

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.