Beneteau Flyer 9 SUNdeck

DKK 1.191.466

Beneteau Flyer 9 SUNdeck

Beneteau Flyer 9 Sundeck
Pris m/ 2 x Mercury Fourstroke 200 HK
DKK 1.191.466

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
8,27 m
Bredde
2,99 m
Vægt
3.350 kg
Dybdegang (min/max)
0,50-0,90
Motor
Benzin
Motorfabrikant
Mercury
HK
Max 2X250Hk
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
400L (option 576L)
Garanti
Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Prisliste 2024
Specifikationer
Beneteau Flyer 9 Sundeck

Beneteau Flyer 9 Sundeck

Beneteau Flyer 9 Sundeck er en sporty motorbåd med høj komfort. Båden er udviklet med det patenterede Air Step-skrog, som gør, at den er manøvredygtig, har stor ydeevne og sørger for en komfortabel sejlads. Beneteau har optimeret pladsen ombord med flere forskellige innovative løsninger. Cockpittet kan bl.a. udvides med en ekstra sideplatform på bagbord side, der tilbyder havudsigt eller fungerer som en ekstra badeplatform.

Flyer 9 Sundeck er ideel til vandsports-entusiasterne og til afslappende dagsudflugter med familie og venner dog med mulighed for overnatning.

Innovativ indretning til vandsport og solbadning

Flyer 9 Sundeck har “Walk around”, hvilket gør det nemt og sikkert at bevæge sig rundt på båden. Der er en bred gang på bagbordside af styrepulten, som giver nem og sikker adgang til fordækket.

Båden lever på alle måder op til betegnelsen “Sundeck”. På fordækket kan du solbade på den store solseng, og den store L-formede siddegruppe med tilhørende bord i cockpittet kan ligeledes forvandles til en stor solseng. Cockpittet er desuden indrettet med en udvendig kabys, som gør det muligt at lave mad ombord på båden. Kabyssen er godt beskyttet af den brede forrude.

Karakteristisk for “Sundeck”-modellen er de rummelige kabiner, hvor der er fire sengepladser, plads til opbevaring og et badeværelse med separat bruser.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.