Beneteau Gran Turismo 36 OB

DKK 2.130.602

Beneteau Gran Turismo 36 OB

Beneteau Gran Turismo 36 OB
Med 2xL350 HK Mercury V10 og standardudstyr båd
DKK 2.783.442

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
11,56 m
Bredde
3,51 m
Vægt
7.191kg kg
Dybdegang (min/max)
1,15
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Mercury
HK
2×350
Timetal
Antal kahytter
2
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
2x408L
Garanti
Gældende dansk købelov
Byttebåd mulig
Nej
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Gran Turismo 36 Out Board

Beneteau Gran Turismo 36 sælges både som inboard- og out board-model.
Motorbåden er en elegant, alsidig og sporty hard-top-båd, som indbyder til vandsport, udeliv, hygge, afslapning og social samvær. GT 36 har en imponerende ydeevne, høj fart og gode sejlegenskaber.

Motorbådens indretning

Beneteau Gran Turismo 36 OB tilbyder skønne opholdsrum, høj komfort og et alsidigt layout.

Du har rig mulighed for at slappe af og solbade ombord på GT 36. På fordækket kan du nyde solens stråler på den store indbyggede solseng med justerbare nakkestøtter, kopholdere og indbyggede højttalere. Det er muligt at tilkøbe et solsejl som ekstraudstyr.

Agter er båden ligeledes udstyret med en stor solseng med udsigt over vandet og direkte adgang til den rummelige badeplatform. Badeplatformen giver nem adgang til vandet, og båden har en bruser ved agterspejlet.

Fra badeplatformen er der gennemgang til en udendørs kabys med bl.a. håndvask, køleskab og grill. Derefter træder du ind i cockpitloungen under hard-toppen. Bådens hard-top har elektrisk skydetag og kombinerer beskyttelse mod vejret med glæden ved udelivet. Cockpitloungen gør det nemt at slappe af i godt selskab. Der er plads til otte personer fordelt i den store U-formede siddegruppe med et tilhørende bord og i sofaen på den modsatte side.  Styrestationen har to behagelige bænke, hvor der er en alletiders udsigt til vandet.

Høj komfort og sans for detaljer

Det nederste dæk er godt indrettet med sans for detaljer, og komfortniveauet overgår det, som normalt findes på andre både i samme klasse. Det er badet i lys fra lugen og de lange vinduer i skroget. Her finder du et hyggeligt loungeområde og bådens kabys med masser af udstyr. Der er desuden to dejlige kahytter med dobbeltsenge og opbevaringsplads. Badeværelset rummer en separat bruseniche, håndvask og toilet.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.