Beneteau Gran Turismo 45

DKK 5.411.000

Beneteau Gran Turismo 45

Beneteau Gran Turismo 45
med Volvo Diesel Z-drive engine 2 x D6 380 HP
DKK 5.411.000

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
14,78 m
Bredde
4,15 m
Vægt
11241 kg
Dybdegang (min/max)
1,20 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Volvo
HK
2 x 380
Timetal
Antal kahytter
2-3
Antal toiletter
2 toiletter
Brændstofkapacitet
2 x 450 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Står klar i showroomet

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Specifikationer
Prisliste
Gran Turismo 45 motorbåd

Beneteau Gran Turismo 45

Beneteau Gran Turismo 45 er en sporty motorbåd, som sætter nye standarder for komfort og funktionalitet. Båden har med sit Air Step-skrog en fantastisk ydeevne og er nem at manøvrere uanset hastighed og havforhold.

Bådens eksteriør

Bådens hardtop er udstyret med et elektrisk soltag. Det er desuden muligt at vælge et elektrisk vindue, der åbner mod agter. Tilsammen skaber det en perfekt inde-ude-følelse og beskytter mod vind og vejr. Generelt har Gran Turismo 45 store vinduer, som lukker masser af naturligt lys ind.
Båden er udstyret med flere skønne soldæk. Både i stævnen og agter kan familie og venner slappe af og nyde udsigten på de behagelige solsenge. Agterdækket er desuden udstyret med en grill, hvilket gør det nemt og hyggeligt at spise udendørs. Båden har en stor hydraulisk badeplatform og en garage til en tender eller opbevaring.

Rummelig, åben og funktionel indretning

Gran Turismo 45 har store, åbne rum, som gør det behageligt og hyggeligt at være ombord på båden. Cockpittet er indrettet med en U-formet sofa og et spisebord. Siddegruppen vender fronten mod en wet bar med vask, køleskab, ismaskine og et tv, der kan hæves og sænkes.

Nedre dæk

Det nederste dæk er elegant indrettet, der er en afslappende atmosfære og komforten er i top. Det er et lyst og behageligt område at nyde sejladsen.
Bådens kabys har faciliteter, der minder om et huskøkken, som f.eks. et stort køleskab, opvaskemaskine og plads til opbevaring. Spisepladsen er indrettet med en U-formet sofa og et spisebord. Spisepladsen kan erstattes af en ekstra kahyt med to enkeltkøjer.

Gran Turismo 45 er indrettet med to kahytter: en ejerkahyt og en VIP-kahyt.
Agter er ejerkahytten i fuld bredde med dobbeltseng og en-suite badeværelse. Der er store vinduer, så rummet føles åbent og lyst. I stævnen er VIP-kahytten, hvor gæsterne selv bestemmer, om de ønsker en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er adgang til badeværelse via salonen.

Gran Turismo 45 indbyder til hyggelig ferie og dejlige oplevelser med familie og venner i afslappende omgivelser.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.