Beneteau Grand Trawler 62

DKK 16.661.421

Beneteau Grand Trawler 62

Beneteau Grand Trawler 62
Pris m/ MAN I6-730 HK Diesel
DKK 16.661.421

Mærke
Beneteau
Årgang
2024
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
18,95 m
Bredde
5,45 m
Vægt
28.500 kg
Dybdegang (min/max)
1,4 m
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Man
HK
2 x 730
Timetal
Antal kahytter
3-4
Antal toiletter
3 toiletter
Brændstofkapacitet
2 x 1935 l
Garanti
Nygaranti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
På messe i Europa

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Beneteau Grand Trawler 62 – få mest ud af tiden med familie og venner

Beneteau Grand Trawler 62 er designet til afslappende ferieophold med familie og venner. Båden er indrettet med fokus på komfort, plads og opbevaring. Den er yderst sødygtig og effektiv med en rækkevidde på 1050 sømil.

Bådens eksteriør

Flybridge – en af de største på markedet

Beneteau Grand Trawler har en imponerende flybridge på 34 m2. Flybridgen fås med en T-top og er indrettet med to styrepladser, U-formet siddegruppe med foldebord, et udekøkken med grill og en fremadvendt solseng. Der er indbyggede trapper fra hoveddækket op til flybridgen.

Hoveddækket

Agter på hoveddækket kan du nyde udsigten fra en bagudvendt sofa med foldebord. De gennemsigtige skydedøre åbner op mod den store hydrauliske svømmeplatform. Trinene ned til svømmeplatformen er i fuld bredde, og fungerer som et komfortabelt siddeområde ved vandet.
Fordækket er indrettet med en dobbelt solseng med justerbare ryglæn og masser af plads til begge sider.

Bådens interiør

Beneteau Grand Trawler 62 har luftige, lyse rum, der skaber en afslappende atmosfære. Alle detaljer på båden er optimerede og tjener et praktisk formål.

Hoveddækket

Salonen er indrettet med en rummelig U-formet sofa. Over for sofaen er der mulighed for en tosædet sofa eller en skænk med et integreret 50 tommer TV og vinkøler.
Fra salonen leder få trin dig op til en dinette til 8 personer. Dinetten består af en L-formet siddegruppe, et spisebord og foldestole. Spisebord og foldestole kan flyttes, så spisepladsen fylder mindst muligt, når den ikke er i brug.
Køkkenet er placeret ved siden af spisestuen og har vinduer ud mod spisestuen og salonen. Der er en sidedør til dækket, som sørger for ventilation i køkkenet.
Styrepladsen er centralt placeret. Ved siden af styrepladsen er det muligt at slappe af på en daybed.

Nedre dæk

Beneteau Grand Trawler 62 fås med 3-4 sovekabiner. Den store mastersuite er indrettet med skrivebord, masser af plads til opbevaring og en-suite badeværelse. Hvis du ønsker 4 sovekabiner kan mastersuiten opdeles i to soveværelser, som deler badeværelse. VIP-sovekabinen i stævnen kan i den forbindelse anvendes som mastersuite. Den er indrettet med en vinklet dobbeltseng og en-suite badeværelse. Gæstekabinen er indrettet med to enkeltsenge og en-suite badeværelse.

Seanapps

Beneteau Grand Trawler 62 er udstyret med Seanapps – en mobil app, hvor du hele tiden kan følge bådens tilstand og holde styr på bådens vedligeholdelse.

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.