Beneteau Oceanis 34.1

DKK 1.355.300

Beneteau Oceanis 34.1

Beneteau Oceanis 34.1
Båden leveres sejlklar og rigget i Egå
DKK 1.355.300

Mærke
Beneteau
Årgang
2023
Søsat første gang
ikke oplyst
Produktionsland
Frankrig
Længde
9,96 m
Bredde
3,57 m
Vægt
5470 kg
Dybdegang (min/max)
2,0
Motor
Diesel
Motorfabrikant
Yanmar
HK
21
Timetal
Antal kahytter
3
Antal toiletter
1 toilet
Brændstofkapacitet
130
Garanti
Nybåds garanti
Byttebåd mulig
Ja
Medfølger trailer
Nej
Hvor kan båden ses
Kan fremvises i Danmark

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i specifikationer og prislister.

Ekstra informationer
Specifikationer
Prisliste 2023

Beneteau Oceanis 34.1

Beneteau Oceanis 34.1 er en komfortabel og velsejlende turbåd, hvor der er et godt forhold mellem pris og kvalitet. NAUTA Design har stået for designet af den smukke båd i det samme nye designspor, som de andre nye Oceanis-modeller.

I lighed med de øvrige Oceanis-modeller har Oceanis 34.1 fokus på at være let at sejle. Båden kan uden problemer sejles singlehanded eller af et par. Alle løsninger, hvad angår rig og trim er optimerede, så de er forenklet mest muligt uden at gå på kompromis med æstetik eller sejlegenskaber.

Oceanis 34.1 fortsætter den store succes, som Beneteau har haft med Oceanis 30.1. Der er masser af komfort og god plads om læ på trods af bådens størrelse. Sejlbåden bliver desuden produceret i en version med to aflukkelige agter-kahytter. Kahytterne er begge udstyret med skabe og en lille mellemgang. I det hele taget er båden rummelig om læ, hvor den faktisk føles langt større end andre både på samme størrelse.

Beneteaus Oceanis 34.1 er den ideelle familiecruiser til dem, der ønsker en smuk båd med masser af plads, men som stadig sejler godt i alle forhold.

 

Scan QR-koden, og læs mere om båden på vores website.

Billedegalleri

Risbjerg A/S

Udover denne båd har vi hos RISBJERG A/S en velassorteret udstyrs- og reservedelsbutik, hvor du kan bestille reservedele. Skulle du have din egen båd, som du ønsker at vinteropbevare eller sælge, kan vi også være behjælpelige med det.